N73'ten msn ye gıremıyom lutfen yardımmm hattım vodafone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x_files_x

Üye
    Konu Sahibi
N73'ten msn ye gıremıyom lutfen yardımmm hattım vodafone
selam ben NOKIA N73 telefonumla msn ye giremiyom live yazıp 7048 e yolladım gelen ayarları kaydettim telefonu kapattım actım internete girebiliyorum ama mig33 kanka msn veya ebuddy e giremiyom hep hata veriyo baglantı yok gibi.sonra eski msn ayarlarını yaptım su prepaidgprs olanı ama onunlada giremevim nete bile girmiyo onunla..napcam bilmiyorum sadece live ayarlarını yaptıgımda vodafon messenger ile giriyom oda cok kontur yiyo..nasıl gircem kanka msn veya diger msn lere yardım edin lutfenn..n70 telefonum varken giriyordum..bilenler lutfen yardımm ???? :(:bilmem:

• Beğen
Tepkiler: mami_37

sabri04x

sabri04x

Üye
MSN yaz 7048 gndr vodafonun msnsi cok güzel onu kullan

x_files_x

Üye
    Konu Sahibi
onu demiyorum ki..msn ayarlarıunı nasıl yapıcam diyorum lutfen bilen birileri varmıs arkadaslar..baglanmıyo gitti ya :((((

sabri04x

sabri04x

Üye
arkadaşım vodafon sana vodafonlive ayarlarını gndriyor onunla gireceksin yeniden msn yaz sana vodafonelive ayarlarını önce gndrecek gelen mesajı kaydet olacak

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
selam ben NOKIA N73 telefonumla msn ye giremiyom live yazıp 7048 e yolladım gelen ayarları kaydettim telefonu kapattım actım internete girebiliyorum ama mig33 kanka msn veya ebuddy e giremiyom hep hata veriyo baglantı yok gibi.sonra eski msn ayarlarını yaptım su prepaidgprs olanı ama onunlada giremevim nete bile girmiyo onunla..napcam bilmiyorum sadece live ayarlarını yaptıgımda vodafon messenger ile giriyom oda cok kontur yiyo..nasıl gircem kanka msn veya diger msn lere yardım edin lutfenn..n70 telefonum varken giriyordum..bilenler lutfen yardımm ???? :(:bilmem:

Aynı sorun bende de vardı e buddy ve nimbuzz a girmiyordu zaman aşımına uğradı gibi hhatalar veriyordu... E buddy e gir bağlanmanıza izin verelim mi gibi birşey söylüyor evet de sonra internet türünü seçiyorsu vodafone live telsim wap yazar .. vodafone live ı seçme TELSİM WAP ı seç ve bağlan %100 oluyor ...

yusufabii

yusufabii

Üye
BENI iyi dinleyin...Vodafone da bir uygulamadan internete girmek için "GPRS AYAR" yazıp "7048" e göndermelisiniz...Vodafone Live ayarları uygulama üzerinden internete girmez... Umarım yardımcı olabilmisimdir:)dene ve cevabını yaz...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum şöyle anlatıyım:
Aynı telefona sahibiz bence messengera o kadar para vereceğine adam gibi internet paketi al haftalık ya da aylık ben mesela 8 günde bir 8 kontör veriyorum her gün maxicepe giriyorum kingsage oyunuma herşeye giriyorum opera miniyle sadece 4kb gidiyo bi siteye girerken

Ben sana gerçek live messenger ı vericem şimdi bence sen internet paketini de al paşa paşa gir internet msn e bi dk hazırlıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Dostum sitedenmidir benden midir biliyorum ama internet kesiliyo ikide bir ama uploadladım indir bence bu şekilde kullan biliyorum sen live ayarlarını sordun ama inan bana bu şekilde daha iyi oluyo ben avealıyım ayda yaklaşık 32 kontör veriyorum rahatçana kullanıyorum işte msn ve opera linkin:

x_files_x

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tsk ederim arkadaslar vodafonun internet sitesinden kendime "vodafone internet" ayarlarını gonderdim onunla baglanabildim..vodafon live dediginiz gibi olmuyormus tsk ederim cok saolun A.R.O

yusufabii

yusufabii

Üye
hepinize tsk ederim arkadaslar vodafonun internet sitesinden kendime "vodafone internet" ayarlarını gonderdim onunla baglanabildim..vodafon live dediginiz gibi olmuyormus tsk ederim cok saolun A.R.O
önemli değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt