N73me, N78 mi W910i mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
N73me, N78 mi W910i mi?
Arkadaşlar sizce n73me, n78 mi yoksa W910i mi iyi bende şu an W910i var ses kulaklıkla mükemmel ama kamerası beklediğimden kötü değiştirmeyi düşünüyorum yorumlarınız için teşekkürler

yusufcan64

yusufcan64

Üye
değiştirme bence telefon mükemmel

xenoxis78

Üye
kardesim bende N78 var///2 aydir almisim///N78 de ses hem disaridan hem de kulaklikdan(daha iyi) iyidenebilecek kadardir/// kameraya soz yok///3.2 mpx..ustelik xenon flasli (led yaziyor ama xenon gibi) ///fiyatina geldiginde ise suanda 350 dollar falan aras;///
bumlarin icerisinde en son teknolojiye sahip olani da n78 dir///ancak N78 in tek eksigi materialin cok iyi olmammasi///ama dikatli kullanirsan korursan iyidir//
bence en iyi tasarim///ama karar senin//

sinankadir

sinankadir

Üye
kardeşim tek kelimeyle w910i
ya bu forumda kimseye anlatamıyom gözünüze girsin diye büyük yazıyorum okumadan geçmeyin
:megafon:2008'in EN İYİ telefonu seçildi!!!:megafon:
rakipleri arasında blackberry, nokia n73,... gibi 500 TL-1.000 TL arasında fiyatı değişen telefonlar vardı
fiyatı:<<<<<350-450 TL>>>>>:naughty:

topraksergen

Üye
Yahu Arkadaşlar Bende Böyle w910 iyi diyenlere aldanıp 2 ay önce aldım bu telefonu hiç beğenmedim sebebi

Kamerası çok kötü gece çekimleri hiç yok nerdeyse birde resimleri biraz bozuk gösteriyor

Ses kalitesine diyecek yok ama ses yüksek gelmiyor

Telefon donuyor aradda bir bunu internette araştırırsan herkesde bulabilirsin alan herkeste bu sorun var

Arada bir kendine reset atıyor :S

Ben pişman oldum şimdi k790i var bundan kat kat iyi kamerası herşeye değer ( 3.2 )

Ama senin dediğin telefonlardan ise bence en iyisi n78 bunun siyahını aldınmı tamamdır hem nokialar symbian sayesindede çok iyi istediğin her türlü şeyi yükleyebilirsin düşün sonylerin menüye kilit bile koyamıyorsun

Artık bu kadar yazıdan sonra sana kalmış ne almak istediğin ben bir w910i kullanıcı olarak sana tavsiye etmiyorum

wrghasmtr

wrghasmtr

Üye
benden sana tavsiye Nokia'nın tüm symbian serisi cihazlarından uzak dur.Telefonlar tasarım olarak kaba,işlem esnasında çok hantal.S60 cihazların dönemi 6600'dan sonra bitti.Evet program seçeneği çok ama telefon yavaş olduktan sonra hiçbir zevk alamıyorsun.

kirik_cocuk_35

kirik_cocuk_35

Üye
w960i al n97 falan hikaye arkadasım.. kamera daha ii olsun diosan w995 al. hiç bir nokia beni sonyden vazgeciremez. çok nokia kullandım ii bi sey sanıyordum...ama nokia kullanmasam sonynin degerini bilmezdim.. ;)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
kırıkçocuk sen de kaliteden anlıon la.helal olsun.w910i manyak bişey.gece resım çeqme.nolcaq.düzgün çek,titretmeden.saglam cıkar.bıde fabriqa çıkısı saglamsa bısey olmaz.bazıları hatalı olabılio.
reset atma en çok görünen hatalardan bıri.

Godfather

Godfather

Üye
n78 bence:oke:

quaresmabjk

Üye
w960i süper ben kullanıyom bulursan al

frkn_7_7

Üye
tartışmaya ne hacet n98 ben s500i mi değişmem ulen

anon55

anon55

Üye
ne alırsan al sony al :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt