N73e versiyon güncellemesi yaparken telefon kapandı açılmıyo yardım edin acilll....=((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
raybonata

raybonata

Üye
    Konu Sahibi
N73e versiyon güncellemesi yaparken telefon kapandı açılmıyo yardım edin acilll....=((
ya tlfnu her açtığımda hafıza dolu diip duruodu bnde formatlarsam geçer die düşündüm we nokia software kullanarak güncellemeye başladım. sonra tlfn kapandı we telefon kurtama die bi yazı geldi. dediği gibi kabloyu ve bataryayı çıkardım sonra önce kabloyu sonra bataryayı takıp açma düğmesine bastım ama hiçbişe olmadı. telefon açılmıyor.. napabilirim bilen warsa yardım etsin ltfn.. eğr bnm yapabileceğm bişey yoksa serwise götürsem halledilir mi??

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Flash yandı. Servise götür onlar tekrar ana Flash'ı yüklicekler. Senin yapabileceğin birşey kalmadı.Muhtemelen 2 hafta ayrı kalırsın telefonundan. Umarım senin hatan saymazlar sayarlar ise eğer garanti kapsamına almazlar telefonu... (Dead Flash atabilirsin telefonu açabilirsin tekrar ama o andan sonra eskisi gibi hayır bekleme telefondan.)

fırtzırt

Üye
pfff arkadslar bunu nasıol yapacağız yanıı elle yapamazmıyız bır eyere goturmeden

Dreamskill

Dreamskill

Üye
Flas atman gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt