N73'e s60 oyunları yüklenebilirmi acaba yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
N73'e s60 oyunları yüklenebilirmi acaba yardım lütfen
Arkadaş bende n73 var ben telefonumu hackkedim ama sadece sertifikasız vb şeyler yüklüyorum ama ben diğer uygulamalardanda yüklemek istiyorum fakat yüklemiyor bunları yüklemek için bir çare yokmu arkadaşlar lütfen bir yardım etseniz ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
Evet onları yüklüyor fakat diğerleri yani s60 vb oyun ve uygulamalardan sözediyorum yani bu işletim sistemindeki oyunlar ve uygulamaları yüklemek mümkünmü bunun için bir yol varmı örneğin n70e yüklenen explode arena oyununu ben n73e yüklemek istiyorumda

celibar

celibar

Üye
malesef sadece s60v3 işletim sistemiyle uyumlu olan program, oyun ve temaları yükleyebilirsin.s60 (diğer adıyla s60v2) uygulamalarını s60v3 sistemli telefonlara (n73) yükleyemezsin.

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
Yani hiç ümit yokmu diyorsun?.... bu arada ilgilendiğin için çok teşekkürler aynı ilgiyi diğer maxidaşlarımdanda beklerdim doğrusu

nino4u

nino4u

Üye
Malesef yükleyemezsin çünkü sistem dosyalarına kadar çok farklı

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyamiyorum oda symbian buda symbian neden yüklenmiyor neden işletim sistemleri aynı değil kafam basmıyor yani bu programları yapanlar istedikleri sisteme göre yazabiliyorlar o zaman bu yapılabilir bir şey olsa gerek örneğin s60v3e olan bağzı programlar s60v5'ede oluyor ama bağzıkarı olmuyor yani bunu bugüne kadar yapabilen yokmu arkadaşlar aramızda program yazan arkadaşlarda var bunun bir yolu olmalı olmalı olmalı ya olmalı misal bu sislerı parçalayan düzenleyen programlar var bunlarla falan yapılamazmı sisboom vb programlarla olamazmı lütfen bilen yapan yada yapabilen arkadaşlar varsa eğer konuya bir el atsın lütfen arkadaşlar muhakkak bu konuyla ilgilenen arkadaşkar vardır bizide aydınlatsınlar rica ediyorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt