Telefon Tavsiyesi N73_ME mu 5700 mı_?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
N73_ME mu 5700 mı_?
Slm Arkadaşlar size birşey soracağım bi arkadaşım bana 5700 mı yokya N73_ME mu diye sordu ben N73 dedim ama yinede sizede bir sorayım dedim sizce hangisi :_?

N73_ME mu 5700 mı_?

erhan0052

erhan0052

Üye
n73 musıc

xkadir61

xkadir61

Üye
tabiki n73

Salihyet

Salihyet

Üye
bence 5700 ;) çünkü ; kamerası dönüyor, ses kalitesi gayet iyi, kıyaslama yapmıyorum ama kamerası bence daha iyi, çünkü n73 biraz pastel gibi çekiyo bazen.. 5700 tam aradığım telefondu, çünkü tarzını yansıtmak istiyorsan bu teli alacaksın, ben kalıbımdan taşan biriyim, bu tel bana gelir, ama son karar senin kardeş..

xkadir61

xkadir61

Üye
kandırıyo seni bakma sen ona
n73 3.2 mp kamera. mükemmel ses üzerine yok.
artı; symbian9.1 işletim sistemi. daha ne istiyorsun. radyomu oda var. başka???

Salihyet

Salihyet

Üye
yha radyo, sms fln :D esas sen kandırıyon kadir abi :ehe
telefon açılıp kapanıyo mu başkA ? :D
---
bence 5700 çok şekil bi tel..

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
ya ben baktımda n73_me daha ii geldi bana 5700 a karşı süper bir tel hem 3g (utms) var radyo var 20x digital zoom ve birçok şey var bende ondan yanayım

Peki bişiy daha saracağım n73 ile n73_me nin farkı nedir ben netten baktım fazla fark bulamadım kullanan ve anlayan arkadaşlarımızdan cevap bekliyoruz teşekkürler saygılar :)

safakk

safakk

Üye
bi kere 5700 ın dönen mekanizması uzun vaade de sorun yaratıcağa benziyor o nedenle de kapaklı kızaklı telefon almak biraz sakat :) özellik bakımındansa zaten n73 her yönü ile geçiyor 5700 ı zamanında bende n73 almadan çok düşündüm ancak kamera nın 3.2 olması sesin bir parça daha iyi çıkması 5700 a göre benim tercihimi n73 den yana yaptı.... :oke:

schumici

schumici

Üye
ya ben baktımda n73_me daha ii geldi bana 5700 a karşı süper bir tel hem 3g (utms) var radyo var 20x digital zoom ve birçok şey var bende ondan yanayım

Peki bişiy daha saracağım n73 ile n73_me nin farkı nedir ben netten baktım fazla fark bulamadım kullanan ve anlayan arkadaşlarımızdan cevap bekliyoruz teşekkürler saygılar :)

n73me de verilen kulaklık çok çok daha iyi normal kulaklıktan. ama ikisi arasında hoparlör farkı pek yok. n73me nin rengi matımsı siyah o yüzden güzel değil. ama yanında verilen kulaklık için almaya değer:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
bi kere 5700 ın dönen mekanizması uzun vaade de sorun yaratıcağa benziyor o nedenle de kapaklı kızaklı telefon almak biraz sakat :) özellik bakımındansa zaten n73 her yönü ile geçiyor 5700 ı zamanında bende n73 almadan çok düşündüm ancak kamera nın 3.2 olması sesin bir parça daha iyi çıkması 5700 a göre benim tercihimi n73 den yana yaptı.... :oke:

1 YILDIR KULLANIYORUM.. EĞER BENİM GİBİ TELEFONUNU SINIFTA HERKEZE EMANET EDEN, OYNAMASINA İZİN VEREN BİRİ BU KADAR KULLANDIYSA.. Bu tez çürür =)

İlk çıktığı zmn hemen aldım, ve ben çok memnunum , 3g 5700 da 'da var, ayrıca telefon 20x zoom var diye alacaksan hiç tavsiye bekleme benden.. çünkü telefon yakın çekimlerde kullanılır genellikle, ve bunu 5700 mükemmel bir şekilde yapabilirsn...

safakk

safakk

Üye
1 YILDIR KULLANIYORUM.. EĞER BENİM GİBİ TELEFONUNU SINIFTA HERKEZE EMANET EDEN, OYNAMASINA İZİN VEREN BİRİ BU KADAR KULLANDIYSA.. Bu tez çürür =)

İlk çıktığı zmn hemen aldım, ve ben çok memnunum , 3g 5700 da 'da var, ayrıca telefon 20x zoom var diye alacaksan hiç tavsiye bekleme benden.. çünkü telefon yakın çekimlerde kullanılır genellikle, ve bunu 5700 mükemmel bir şekilde yapabilirsn...
aman salih abi sen öyle diyorsan öyledir :aman2::sukur::ehe tabi zaten ben ihtimal olarak yazdım böyle bir sorunu var demedim :)

oguziverson

oguziverson

Üye
her zaman n73 me

Soneday

Soneday

Üye
Herzaman N73

Salihyet

Salihyet

Üye
her zaman 5700 xm :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt