N73 yüklü uygulamaları .sis olarak geri alma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ohadiyorum

Üye
    Konu Sahibi
N73 yüklü uygulamaları .sis olarak geri alma
Merhaba arkadaslar. Ben n73 kullanıcısıyım. Telefonumda yüklü olan program, tema ve oyunların kurulum dosyalarını kaybettim. Telefonumdaki uygulamaları .sis olarak yedeklemem icin bi program var mı ?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Yapılabilir ama telefondan çok iyi anlaman gerekiyor bazılarını kurtaramazsın formattan sonra çalışmaz ayrıca forumda bence hepsi mevcuttur dosyarın...

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
kurtaramazsın kurulunca çünkü sis dosyaları açılıyor içindekiler başka bi klasör olarak oluşturuluyor

ohadiyorum

Üye
    Konu Sahibi
Yapılabilir ama telefondan çok iyi anlaman gerekiyor bazılarını kurtaramazsın formattan sonra çalışmaz ayrıca forumda bence hepsi mevcuttur dosyarın...

Mutlakaki burda tüm dosyalar vardır ama benim kendi yaptıgım temalar falan var o yüzden diyorum.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Mutlakaki burda tüm dosyalar vardır ama benim kendi yaptıgım temalar falan var o yüzden diyorum.
N73 sistemini tam olarak bilmiyorum s60 v2 olarak anlatayım temalar tel h. ise x-plore ile C:system/skins klasöründe temalar onları karta yani E:system/skins e kopyala formattan önce kurtarmış olursun...

şahmar_murat

Üye
bu ne ya kardeşim her kes program arıyo birtane program veren yok ya

esterenya09

Üye
slm ark bendede n73 var hard format attım sonra tema yüklicegim zmn falan hata veriyo ne yapmalıyım bu teli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt