N73 youtube video donma oluyo yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
N73 youtube video donma oluyo yardım!!!
Arkadaşlar n73 de youtube videolarında donma oluyo bildiğiniz player varmı yada bu donma işini nasıl hallederiz yardım:(:(:(:(

- - - Eklendi - - -

:vur:( Yardım eden yokmu:(:vur

kadem115

kadem115

Üye
cihazla ilgili olduğunu sanmıyorum internetin yavas 3 g ceken bi yerden dene donmayacaktır yada altta arkadas link vermiş zaten..

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Havallı kardesim :tşk: bir bakayım

- - - Eklendi - - -

cihazla ilgili olduğunu sanmıyorum internetin yavas 3 g ceken bi yerden dene donmayacaktır yada altta arkadas link vermiş zaten..

Bizım burda 3g çekmiyor ya

- - - Eklendi - - -

KaRdesim olmadı ya menu özellikler desteklenmedi diyo:vur

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yardım edin

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Programla ve sinyal kuvveti ile bir alakası yok n73 çoğu videoda kasıyor zaten, ekran kaldırmıyor.

kadem115

kadem115

Üye
Ekran kaldırmassa renkler karısır ..donma olmaz internet üzerinden izlenen videoda internet hızı düşük gelirse kasma yapar

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ekran kaldırmassa renkler karısır ..donma olmaz internet üzerinden izlenen videoda internet hızı düşük gelirse kasma yapar

Evet ama video yüksek çözünürlükte ise de kasmayapabilir.

kadem115

kadem115

Üye
normal mobil youtube de hq ve normal 2 secenek var ....2 -FORMATIDA DESTEKLİYOR internet hızın iyi değilse normalinde dahi kasar
eski n73 kullanıcısıyım diğer programdakileride açacağını düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

dostum bide s60 bağlantı hızlandırıcı var ufak da olsa faydası olur. SU an n86 kullanıyorum 3,5g ceken yerde saniyede 195 kb hızla veri indiriyodum programı kurunca 297 kb oldu

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
YouTube_maxicep.com.jar
(255.8 KB (Kilobyte), 8113x kez indirildi)
xenozu_express_symbian_signed_11636.sisx
(382.

BİDE BUNLARI DENE BİRİ MUHAKKAK OLUR

- - - Eklendi - - -

Ahanda bak konuna sana yardım edeyim derken teğmen yaptılar beni hemen tebrik et :)

Arkdasım :tşk: indirdim ama yenede donma oluyo habide tebrikler:):)

- - - Eklendi - - -

normal mobil youtube de hq ve normal 2 secenek var ....2 -FORMATIDA DESTEKLİYOR internet hızın iyi değilse normalinde dahi kasar
eski n73 kullanıcısıyım diğer programdakileride açacağını düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

dostum bide s60 bağlantı hızlandırıcı var ufak da olsa faydası olur. SU an n86 kullanıyorum 3,5g ceken yerde saniyede 195 kb hızla veri indiriyodum programı kurunca 297 kb oldu

O proğramı nerden indire bilirim

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
youtubede vıdeo lara nerden bakıyorsun program yuklemene gerek yokkı telin kendı ınternet bolumune gel yer imlerden youtube ekle ne donması olur nede telın kasar

eger hattın vodafone ise realplayerın baglantı noktasını vodafone internet yap

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
youtubede vıdeo lara nerden bakıyorsun program yuklemene gerek yokkı telin kendı ınternet bolumune gel yer imlerden youtube ekle ne donması olur nede telın kasar

eger hattın vodafone ise realplayerın baglantı noktasını vodafone internet yap

saol arkadaşım ama bizim burda 3g çekmiyor ve video bozuk açıyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeş senin sorunun bağlantı yavaşlığı ile alakalı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt