N73 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serseri1515

Üye
    Konu Sahibi
N73 Yardım
mrblar bnm sorunum internette video izlıyemıyorum telefona format atmadan ónce izliyebiliyordum acaba hngı dosya eksktr btn tarayıcıları denedim hıc brnde ckmıyor daha önce real playerden izlıyordum ltfn yrdm byler.

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
Wap vs. Bağlanabiliyor Musun Kardeşim ?

ak42

ak42

Üye
real player ayarlarında akış ayarını oparatörünün neti ni seç

dj eşref

Üye
sırayla takıp et MENU/UYGULAMALAR/REALPLAYER/SECENEKLER/AYARLAR/BAGLANTI/SEBEKE/VARSAYILAN ERISIM NOKTASI burda VODAFONE INTERNET olacak/SECENEKLERDEN CIKIS DEYIN.....

serseri1515

Üye
    Konu Sahibi
bunları cok denedim baska bir problem var

----------Eklendi @ 10:40:41 ---------- Yazıldı @ 10:39:18 ----------

her seye baglanıyor sadece video göstermiyor

dj eşref

Üye
kardes zaten cepten ancak youtube vıdeolarına bakarsın

serseri1515

Üye
    Konu Sahibi
iste onua góstermiyor

dj eşref

Üye
hımm anladım bak ıstersen bendekı real playerın ayarlarını yazayım ......real player /seçenekler /ayarlar / vıdeo / başa don=kapalı /gerı / baglantı/ yakın kopya /yakın kopya kullan=hayır olacak /gerı /sebeke / varsayılan erısım noktası=vodafone ınternet (eger hattın VODAFONE ise) /cevrım ıcı suresı=sınırsız /en dus UDP bagl. nk.=6970 / en yuk UDP bagl. nk.=32000 /secenekler /gelısmıs ayarlar / GPRS bant genıslıgı=28.14 kpbs / EGPRS bant genıslıgı=65.28 kpbs / UMTS bant genıslıgı=268.80 kpbs olacak / bunları yap belkı duzelır......

BrainFree

BrainFree

Üye
mrblar bnm sorunum internette video izlıyemıyorum telefona format atmadan ónce izliyebiliyordum acaba hngı dosya eksktr btn tarayıcıları denedim hıc brnde ckmıyor daha önce real playerden izlıyordum ltfn yrdm byler.
Bolt Browser Veya UCWEB dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt