anlamanın en iyi iki yolu vardır.Birçok kişi yanılgıya düşer N73ME VE N73 arasında donanımsal olarka Hİ
ÇBİR FARK YOKTURME kasası siyah ise ME kırmızı ise Düzdür .Birde bataryayı çıkartınca orda bilgiler yazar.Ama şunuda itiraf etmeliyimki siyah kasada güzel yav

sırf bunun için de fazladan para vermeye değmez ama. N73 sıfır fiyatı teknosada hala 600 lira falan.Buda telefonun hala tutuldugunu gösteriyor Yani sözün özü eğer siyah renk senin için önemli değilse aralarında bir fark yoktur(BANA SORACAK OLURSANIZ NOKİANIN BİRÇOK TELEFONUNDA ME yani MUSİC EDİTİON İBARESİ VARDIR ŞİMDİYE KADAR ME VEYA DÜZ ARASINDA BEN HİÇ FARK GOREMEDİM).Sadece yanında bol aksesuar verirler onunda farkını fazlasıyla kapatırlar(aralarında 110 lira falan fark oynuyordu sanırım Düz ile ME arasında).Bu olay sadece telefonlarda yok tabiki.Genel olarak bazı şirketlerin politikası budur.Mesela microsoftun XBOX360 Arcade ve Elite gibi aralarında 220 lirayayı aşkın fark vardır elite sadece siyah kasa ve yanında aksesuarı çoktur.Kısaca PS2+XBOX360Arcade =hiçbir farkı olmayan XBOX360Elite
Kısaca tüketicilerin özellikle elektronik eşya alımında bu hususlara dikkat edilmesi önerilir.Sonuçta elektronik aletler süs eşyası değil bizi eğlendirmek hayatımızı kolaylaştırmak kısacası iş yapması içindir saygılar