n73 yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
n73 yardım !!
benim tel n73 mü yoksa n73 me mi acaba ?
kapk gri
*#0000# yaptım
v4.0839.42.01
25-09-2008
rm-133
nokia n73 (02)
yazıyor yardımlarınız bekliyorum !!:bilmem:

dellee

Üye
kardes bunu öğrenmenin cok yolu var
1. tuş takımından... kısayol tusunun üzerinde müzik işareti varsa ME dir
2.o tuşa uzun süre bastığın zaman eğer ki rayo açılıyorsa ME dir
3.temalarına bak yeşil dalga (green) teması sen yüklemediğin halde varsa ME dir
daha cok yoldan ögrenebilirsin yani...

*#000* yaptığım zaman senın yazdığın şeylerin aynısı bende de yazıyor ve benımki düz 73

ttgg

ttgg

Üye

*#000* yaptığım zaman senın yazdığın şeylerin aynısı bende de yazıyor ve benımki düz 73

aynen katılıyoruz :)

benhjk

benhjk

Üye
müzik çalar da ekrandaki kontrol düğmeleri yukardan aşağıya diziliyse düz N73tür

nentt

nentt

Üye
hayır benimki de müzik çalar bölümünde yukarıdan aşağı dizilmemiş ama benimki düz N73

Cynical

Cynical

Üye
Yeni versiyonlarda düz N73'ün de N73 ME'nin de müzik çalarları aynı. Aradaki farkı anlamanın en kolay yolu multimedia tuşunun işlevi. Tuşa basıldığında ME'de direk müzik çalar çıkar; düz N73'de ise multimedya menüsü çıkar.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Yeni versiyonlarda düz N73'ün de N73 ME'nin de müzik çalarları aynı. Aradaki farkı anlamanın en kolay yolu multimedia tuşunun işlevi. Tuşa basıldığında ME'de direk müzik çalar çıkar; düz N73'de ise multimedya menüsü çıkar.

o zaman N73 düz modele N73 ME flashı atmanın hiç bir faydası yok.Birde N73 ME de menü tusuna 3 sn basılı tutunca hep müzik caların acık kaldıgını mı görüyoruz,yoksa ikisinde de aynı mı?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

benimki düz n73tü ama güncelemeden sonra bütün bunların hepsi oldu

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
anlamanın en iyi iki yolu vardır.Birçok kişi yanılgıya düşer N73ME VE N73 arasında donanımsal olarka HİÇBİR FARK YOKTURME kasası siyah ise ME kırmızı ise Düzdür .Birde bataryayı çıkartınca orda bilgiler yazar.Ama şunuda itiraf etmeliyimki siyah kasada güzel yav:) sırf bunun için de fazladan para vermeye değmez ama. N73 sıfır fiyatı teknosada hala 600 lira falan.Buda telefonun hala tutuldugunu gösteriyor Yani sözün özü eğer siyah renk senin için önemli değilse aralarında bir fark yoktur(BANA SORACAK OLURSANIZ NOKİANIN BİRÇOK TELEFONUNDA ME yani MUSİC EDİTİON İBARESİ VARDIR ŞİMDİYE KADAR ME VEYA DÜZ ARASINDA BEN HİÇ FARK GOREMEDİM).Sadece yanında bol aksesuar verirler onunda farkını fazlasıyla kapatırlar(aralarında 110 lira falan fark oynuyordu sanırım Düz ile ME arasında).Bu olay sadece telefonlarda yok tabiki.Genel olarak bazı şirketlerin politikası budur.Mesela microsoftun XBOX360 Arcade ve Elite gibi aralarında 220 lirayayı aşkın fark vardır elite sadece siyah kasa ve yanında aksesuarı çoktur.Kısaca PS2+XBOX360Arcade =hiçbir farkı olmayan XBOX360Elite

Kısaca tüketicilerin özellikle elektronik eşya alımında bu hususlara dikkat edilmesi önerilir.Sonuçta elektronik aletler süs eşyası değil bizi eğlendirmek hayatımızı kolaylaştırmak kısacası iş yapması içindir saygılar

Cynical

Cynical

Üye
o zaman N73 düz modele N73 ME flashı atmanın hiç bir faydası yok.Birde N73 ME de menü tusuna 3 sn basılı tutunca hep müzik caların acık kaldıgını mı görüyoruz,yoksa ikisinde de aynı mı?

Evet, yeni versiyonlarda hiçbir faydası yok. Ben 2 sene önce düz N73 almıştım ve müzik çaları ME'nin müzik çaları ile aynıydı. Donanımsal olarak düz N73 ve N73 ME hemen hemen aynıydı, sadece yazılımsal farklılıklar vardı ama artık yazılımsal olarak da aynı gibi.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt