N73 wap sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CybeR_heLLboy

Üye
    Konu Sahibi
N73 wap sorunu
arkadaşlar merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim telefonu bugün yeni aldım fakat wap ayarlarını yapamıyorum yardım eder misiniz Wap N73 filan yazıp yolladım mesaj geliyo kaydediyorum bi siteye bağlanırken beyaz bi ekran çıkıyo başka da bişey olmuyo sorun bi arıza deil ama ben yapamıyorum bilgisi olanlar lütfen yazar mı

outlaw57

outlaw57

Üye
bendede aynı sorun oluyorr bilen varda acılınden ?????????

alemburda

alemburda

Üye
arkadaşlar merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim telefonu bugün yeni aldım fakat wap ayarlarını yapamıyorum yardım eder misiniz Wap N73 filan yazıp yolladım mesaj geliyo kaydediyorum bi siteye bağlanırken beyaz bi ekran çıkıyo başka da bişey olmuyo sorun bi arıza deil ama ben yapamıyorum bilgisi olanlar lütfen yazar mı

Telefonu Güncelleyin= Tıkla :oke::sn:

sheik38

sheik38

Üye
kardeşş şimdi WAP yaz 2222 ye gönder ordan sana iki tane msj gelecek ikinci msj da kaydet diyip şifre bölümüne 1234 yaz.. bunları yaptıktan sonra nete girmek istediğinde o otomatik bağlanır...

--------------- Ekleme ---------------

bende aynı telefondan kullanıorm yaptım bunları herhangi bi sorun kalmadı kolayca giriorm nete..:ehe

safakk

safakk

Üye

ne hattı kullandığınızı yazsaydınız keşke
neyse ama avea da *100# yi tuşlayın ve burdana ayarlar menüsünden wap ayarı diyip telefon marka ve modelini seçdikden sonra avea bize bu ayarları yolluyor:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt