cozturk
Üye
N73 uzmanları buraya bir bakarmısınız...
Merhaba arkadaşlar.Benim telefonum n79 ama elime birde n73 geçti abimden.Boş kalmasın diye bu telfonu da kullanacağım ama çok proffsnl sorularım var...Öncelikle şunu söyleiyim bu telefon 2.katta mermere düşmüştü ekranı kırılmış telefon acılmıyordu çok usta bi telefoncuya vermiştim adam tanıdıktı çok cüzi bi fiyata bnm için çok iyi tamir etmişti adama hayran kalmıştım..Adam tamir ettikten sonra abim 1sene kullandı ortadaki joyistik kırılınca sıkılıp telefonu bir kenara atıp kendine 6300 almıştı...Şimdi telefonu ben aldım ve sorularım.....
1:Telefona sim kartımı taktıgımda kartı görüyordu pin i giriyordum ve istek reddedildimi talep olmadımı diye bi hata geliyodu ve tlfon hatsız olarak gözükyordu..Telefona bi soft fotmat attım şimdi böyle bir hata vermiyo sim i görüyo rehber i görüyo ama tlfon çekmiyo 0 solda bir tik bile yok avea yazsını bile göremedim...???
2:Telefonu avea internet ile güncellemek istiyorum N79 umuda öyle yapmıştım *kare0000kare yapınca sadece versiyon yazıyo versiyon güncelle diye bir seçenek yok ...V2.0628.0.0.1 10.07.2006 N73(02)..1.Sorun çözülürse buda çözülür heralde ama nasıl yapalıcağını bilmiyorum…(AVEA 100MB İNTERNET PAKETİM VAR)
3
ediğim gibi ortadaki joyistik kırıldı tuşları değiştirsem kaç para tutar...???
Bu sorularımın cevabını telefon tamircimden alırdım ama sömestir tatiliyle izmire geldim bi 15 gün daha izmirde kalıcam telefoncumda istanbulda oldugu için ondan da yardım alamıyorum.....
Güzel forumun güzel N73 kullanıcıları...N79 hakkında serhat abim bana çok yardım etti saolsun N73 konusundada sizlerden yardım beklyiroum ..Şimdiden çok teşekkürler...Şu 15 gün içeresinde inş bu soruları çözerim..
1:Telefona sim kartımı taktıgımda kartı görüyordu pin i giriyordum ve istek reddedildimi talep olmadımı diye bi hata geliyodu ve tlfon hatsız olarak gözükyordu..Telefona bi soft fotmat attım şimdi böyle bir hata vermiyo sim i görüyo rehber i görüyo ama tlfon çekmiyo 0 solda bir tik bile yok avea yazsını bile göremedim...???
2:Telefonu avea internet ile güncellemek istiyorum N79 umuda öyle yapmıştım *kare0000kare yapınca sadece versiyon yazıyo versiyon güncelle diye bir seçenek yok ...V2.0628.0.0.1 10.07.2006 N73(02)..1.Sorun çözülürse buda çözülür heralde ama nasıl yapalıcağını bilmiyorum…(AVEA 100MB İNTERNET PAKETİM VAR)
3
ediğim gibi ortadaki joyistik kırıldı tuşları değiştirsem kaç para tutar...???Bu sorularımın cevabını telefon tamircimden alırdım ama sömestir tatiliyle izmire geldim bi 15 gün daha izmirde kalıcam telefoncumda istanbulda oldugu için ondan da yardım alamıyorum.....
Güzel forumun güzel N73 kullanıcıları...N79 hakkında serhat abim bana çok yardım etti saolsun N73 konusundada sizlerden yardım beklyiroum ..Şimdiden çok teşekkürler...Şu 15 gün içeresinde inş bu soruları çözerim..