N73 Uygulamaları Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
    Konu Sahibi
N73 Uygulamaları Sorunu
Forumda N73 uyumlu bir çok uygulamayı ben telefonumda çalıştıramıyorum acaba benim telefonumda sorun olabilirmi yeni formatladım ama pek fark eden bir şey olmadı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Lacrymosa

Üye
Ne gibi bir sorunla karışılaşıyorsunuz?

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
    Konu Sahibi
Telefona uyumlu olmadığı yönünde uyarı veriyor Desteklemiyor diyor

ersoyw

Üye
n73 sisx uzantılı dosyaları destekler sis. uzantılıları desteklemez tekefonla uyumlu degil diyorsa zaten telefonkendisi uyarıyor

haltie

haltie

Üye
siside destekler onunla alakalı değil sisx signed olanlanlardır signed sisleride destekler önemli olan programı sertifikalamak

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim bu bilgiler iyi oldu

Tuba

Tuba

Üye
Forumda N73 uyumlu bir çok uygulamayı ben telefonumda çalıştıramıyorum acaba benim telefonumda sorun olabilirmi yeni formatladım ama pek fark eden bir şey olmadı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

desteklemiyor yinede yüklensin mi uyarısı alıyorsan tamamen sana kalmış yükleyip yüklememek...
ama yüklenmiyor deyip yükleyici kapanıyorsaa o uygulamayı yükleyemezsin...

evet verir çünkü cihazınızın hac.kli olması gerek bu bölümde çok güzel anlatımlar var incelemeni öneririm

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/

evet Halit hackleyince yükleme sorunları ortadan kalkıyor ama sadece sertifika sorunları...
süresi geçmiş/imzasız vs.
arkadaşın dediği farklı benim tel hackli ama bazı uygulamalarda benim teldede oluyor...

n73 sisx uzantılı dosyaları destekler sis. uzantılıları desteklemez tekefonla uyumlu degil diyorsa zaten telefonkendisi uyarıyor

hayır N73 sis ve sisx dosyalarını da destekler...

acati

acati

Üye

Ben de N73 kullanıyorum. N73 e uygun programları indirmelisin. N73 ün versiyonu S60 platformu versiyon3 OS 9.1 dir. Buna uygun tüm programlar çalışır...

haltie

haltie

Üye
ben desteklenmiyor hatası almadım şuana kadar s60 3rd uygulamalarında(hac.ktan sonra)

Tuba

Tuba

Üye
ben desteklenmiyor hatası almadım şuana kadar s60 3rd uygulamalarında(hac.ktan sonra)

şimdi Halit şöyle özellikle bu temalarda oluyor s60 3rd 0s 9.1 n73 ün platformu ama bu bölümden seçmene rağmen belki yalnış yere konu açılıyor bilmiyorum ama bu genel sitelerde bu şekilde bazen desteklenmiyor uyarısı oluyor...

haltie

haltie

Üye
:hmmm olabilir ama gerçekten ben yaşamadım pek ama yanlış konular denk gelmiş olabilir sana

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
    Konu Sahibi
Ben Telefonu Hacklediğimden beri sorun yaşamıyorum ama telefonu açtığımda müzik player'da çalışıyor onu nasıl kaldıracağımı bulamadım forumda araştırmalarım sürüyor.

haltie

haltie

Üye
ilk defa duydum ilginç benimde aklımda olsun.

Tuba

Tuba

Üye
Ben Telefonu Hacklediğimden beri sorun yaşamıyorum ama telefonu açtığımda müzik player'da çalışıyor onu nasıl kaldıracağımı bulamadım forumda araştırmalarım sürüyor.

telefonu kapatıp açtığınızda müzik çalar hazırda mı bekliyor :hmmm

haltie

haltie

Üye
tam dediği o başlangıçta açılıyormuş yani ilk kez duydum bu sorunu.

Tuba

Tuba

Üye
tam dediği o başlangıçta açılıyormuş yani ilk kez duydum bu sorunu.

Valla Halit benim telde öyle ama ben dert etmedim...daha önce yoktu yazılım güncellemesi yaptıktan sonra yeni yazılımla birlikte o şekle geldi...
Ben handytaskman ile kapatıyorum...

--------------- Ekleme ---------------

araştırınca birşey daha buldum bu olay güncel sürümle birlikte oluyormuş....N73 music edition olanındada bu özellik varmış...
kapatmak istiyorsanız ya müzik çalardan çıkış diyeceksiniz yada handytaskman ile kapatacaksınız...

şu programıda deneyebilirsiniz JBtaskman ben daha önce tele kurmuştum şimdi yüklü değil isterseniz deneyebilirsiniz...
jbtaskman programında müzik çaların üstünde program ayarları var otomatik başlama diye bi seçenek var onun başındaki işareti vardır kaldırarak deneyebilirsiniz...

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
    Konu Sahibi
Deneyelim bi ya sinir bozucu birşey acılması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt