N73 uygulama silinmio!!! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abidin469

abidin469

Üye
    Konu Sahibi
N73 uygulama silinmio!!! :(
çok önceden telefona opera mini yüklemiştim.bi ara açtım güncel sürümü çıkmış bende hemen indirdim kurulumu başlattımen başlarda azıck ileledi sonra hata verdi yükleme durdu.bende ilk önce sileyim sonra yükleyeyim dedim silerken hata verdi yarıda kaldı.bu sefer hepten açılmıor:ağlarım: ve yeni sürümü yüklenmior.opera yı nasıl silerim?fexplorer denen uygulamanın birçok çeşidini indirdim fakat hiçbiri çalışmadı.:off:denenmiş çalışan bi fexplorer yada alternatif bi uygulama linki verirmisiniz?şimdiden teşekkürler:tşk:

Slimboy_81

Üye
Telefonun menüsüne gir operanın üstüne gel ve c tuşuna bas ve onayla. Muhtemelen silinecektir.

Ugurxl

Ugurxl

Üye
menü editörle programın uid klasörunu bu o klasöru sil ve uygulamayı kaldır

Havvali

Havvali

Üye
fexploreden daha iyi x-plore var onu dene. Cihazın hackli mi? Telefonun dilinden ne kadar anlyorsun?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Evet javada böyle bir problem var s60v3 te. bende araştırmıştım bir türlü bulamadım.
private ..33e6dan ilgili java paketini kaldırsanda sorun düzelmiyor. Javaları bende çözemedim :(
sis olsa sys/install/sisregistry den ilgili klasörü silerek böyle bir sorunu giderebiliyorsun da...

abidin469

abidin469

Üye
    Konu Sahibi
fexploreden daha iyi x-plore var onu dene. Cihazın hackli mi? Telefonun dilinden ne kadar anlyorsun?
ben pek anlamam telefondan:bilmm.ben fexplorerden sonra x-plore indirdim ama desteklemiyo diye bi hata verdi.çözüm telefonum hacklenmesi isebi zahmet anlata bilirmisin?:aha:

Havvali

Havvali

Üye
buradan indir xploreyi

kerimkursat

kerimkursat

Üye
uninstal king kullan

Havvali

Havvali

Üye
ben sana daha kolay bi yöntem söyleyeyim. Telefonundaki rehberi sim hafızasına kopyala, daha sonra telefon hafızasındaki resimleri falan hepsi c dedir xplore yardımıyla hafıza kartına taşı yani e ye daha sonra hafıza kartındaki o resimleri, videolarını, müziklerini ve senin için önemli olan herseyi bilgisayara kopyala. Daha sonra *#7370# yap telefona format at daha sonra hafıza kartını biçımlendir. Bilgsayardaki kopyaladgın dosyalarını hafıza kartına tekrar at ve sitesine gir oradaki opera 7 yi indır kur. İstersen xploreyi yukarıdaki adresten kurup indirebilirsin bundan sonra hack yapmanı tavsiye ederim ...

- - - Eklendi - - -

burada anlattım hacklemeyi, hackleyince sertifıka hatası almasın :)
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/en-kolay-n73-hackleme-yolu-665463.html

abidin469

abidin469

Üye
    Konu Sahibi
ben format atmayı düşünmedim değil.ama telefonda 100den fazla oyun ve uygulama yüklü bide onların hepsini kurması var.ama tavsiyen için çok teşekkürler ben biraz daha uğraşayım artık olmazsa senin dediğini yapçam çok saol:good::tşk:

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
100 den fazla uygulama kurmuşsun ve format atmayayım diyorsun?
Yükleyici hafızasızlıktan çöküyor olabilir hard format atmalısın çok acil.

Havvali

Havvali

Üye
bu 100den fazla program kurma derdi eskidendi şimdi autoinstaller var yapman gereken programı kurduktan sonra thinkchange klasörüne e dıye bi klasör eklemek. Ve kurmak istediğin programları tel hafızası için c hafıza kartı için e ye kopyalamak tabi önce güzelce formatını at tele sonra xploreyi yükle sonra hackle daha sonrada autoinstaleri yükle kuracağın programları at klasörlerine daha sonra çalıştır programı git tv izle :)

- - - Eklendi - - -

ve app uninstall programıda kaldırmada superdir tabi symbian programlar için. Java kaldırmaz...

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
bu 100den fazla program kurma derdi eskidendi şimdi autoinstaller var yapman gereken programı kurduktan sonra thinkchange klasörüne e dıye bi klasör eklemek. Ve kurmak istediğin programları tel hafızası için c hafıza kartı için e ye kopyalamak tabi önce güzelce formatını at tele sonra xploreyi yükle sonra hackle daha sonrada autoinstaleri yükle kuracağın programları at klasörlerine daha sonra çalıştır programı git tv izle :)

- - - Eklendi - - -

ve app uninstall programıda kaldırmada superdir tabi symbian programlar için. Java kaldırmaz...

Uninstallking javaları da hallediyor

abidin469

abidin469

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ya ben autoinstalleri kuruom bi klasör ekliom o klasöre atıom takır takır hepsini kuruo.kardeş varya sen süpersin:biggrin:

- - - Eklendi - - -

bu arada x-plorer programı buldum kurdum çalıştı.operayı buldum sil diyorum hata vario işlem yapmıo.illede format atcam

Havvali

Havvali

Üye
ya ben autoinstalleri kuruom bi klasör ekliom o klasöre atıom takır takır hepsini kuruo.kardeş varya sen süpersin:biggrin:

- - - Eklendi - - -

bu arada x-plorer programı buldum kurdum çalıştı.operayı buldum sil diyorum hata vario işlem yapmıo.illede format atcam

Güle güle kullan :d:

abidin469

abidin469

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş telefon takır takır çalışıor:sofer:

lLEONll

lLEONll

Üye
kardeş aynı uygulamayı yükle değiştrir sonra siler bende işe yarıyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt