n73 temalarımı kaldıramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
n73 temalarımı kaldıramıyorum
n73 telefonumda yüklediğim temalar uygulama yöneticisinde gözükmüyor ve dolayısyla kaldırmıyorum bana yardım ederimisiniz.acil yardım lütfen

Tepkiler: resulemrah
Arkdaşım benim de n73 var ve ben buldum. . . sen temalardan silmeye çalıştın değil mi? ama uygulama yöneticisinden sil DİKKAT:temalar orjinal se SİLEMEZSİN. . . . .. . n:

Konu Sahibi
bende orjinal tamaları silemiyorum.onlar hakkında yardım istedim

yok01

Üye
kardeş senin yapacağın tek iş dosya yöneticisine girmek ve sonra ordan hafıza kartına veya telefon hafızasına hangisine attısan orda attığın yerde görünür silersin kolayca

cyhnchn

Üye
E/private/10207114/import/ içindeki tüm dosyaları silersen yüklediğin tüm temaların silinir.
Fakat bunu yapabilmen için iki seçenek var;
1)Sistem Klasörlerine Erişim Açık olacak ve X-Plore programından sileceksin.(X-Plore programından tüm klasör ve gizli dosyaların gösterimi açık değilse "0" a basıp ilk 4 seçeneği işaretlemen lazım.)
2)Telefonu Kabloyla Pcye bağlayıp Toplu Depolama modunu seçeceksin ve pc den klasör özelliklerinden gizli dosyaların gösterimini açık yapacaksın.

Konu Sahibi
kardeş bu private dosyasının içinde hiç bir şey yokki neyi silim

cyhnchn

Üye
1)Sistem Klasörlerine Erişim Açık olacak ve X-Plore programından sileceksin.(X-Plore programından tüm klasör ve gizli dosyaların gösterimi açık değilse "0" a basıp ilk 4 seçeneği işaretlemen lazım.)
demişim...

benim bildiğim x-plore sistem dosyalarını silmiyo.Ancak telefonu açarken shift'e(kalem tuşu) basılı tutarak telefonu soft modda aç.Sonra x-plore'den temaları silmeyi dene.Bu da olmazsa hiç olmaz herhalde.

onları uygulama yöneticisinden kaldırabilirsin

bulentba

Üye
kalkmaz onlar hem ne zararı varki

ATALAY29

Üye
dosya yönetici program yükle (fxplorer tavsiye ederim)

ht_333

Üye
hafıza kartını bilgisayara takıp resource klasörünü silersen sorunun çözülecektir.Ama yüklediğin uygulamaların da silinecek!

uygulama yöneticisnden kldır kardeşim bnm

kendi temalarını silemezsin diğer temalarıda arkadaşların dediği gibi uygulama yöneticisinden ancak kaldırabilirsin

kesin ve net sonuç için telefona format at tema silinecektir

kardeş bu private dosyasının içinde hiç bir şey yokki neyi silim
private içindeki klasörleri görebilmek için hellocarbide adlı proyu kullan ben bu şekilde sildim yalnız sildikten sonra yeni tema yüklüyor ama daha önce yüklü olup sistemden sildiğim temaları artık yüklemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...