n73 temaları yukleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

himeros_esk_23

Üye
    Konu Sahibi
n73 temaları yukleyemiyorum
telefonuma indirdiğim temaları yuklerken sureklı suresı gecmis sertifika diyor.bunu nasıl cozebiliriz.yardımcı olursanız sevinirim

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
telefonun tarihini geri al

Lyciren

Üye
telefonu yeni aldım daha 1 haftası dolmadı :)

bendede yazılımla alakalı sorunlar vardı daha doğrusu hiçbişe yükleyememekle alakalı

bi kaç tane çalışan program bulsamda bi türlü tema yükleyemiyodum ama sonunda onuda başardım.

uygulama yöneticisine gir , seçenekler>ayarlar>yazılım yükleme yi tümü yap

sonra hafıza kartında açtığın bi klasöre tema dosyasını at ve her sexplorer gibi bi programla yükleme dosyasını aç ve yükle sonrada temalar kımından yüklediğin temayı seç bu kadar

bu işlemden sonra yazılımlarda daha kolay yükleniyo bazılarında tarihi geri alman lazım ama yüklerken**

cyber15

cyber15

Üye
telefonun tarihini 2007 ye al o zaman mutlaka çalışır

alperen1805

Üye
telefonun tarihi nasıl geri alınıo yaa

yassose

Üye
arkadasim saat ve tarih ayarlarinda tarihi 2007 al bu kadar

beşiktaş_çocuk

Üye
kardeş tarihi geri al 2007 ye yani.eğer olmassa bu siteye gir www39.ownskin.com.istediğin temayı yükle sadece üye olacaksın.istersen kendi temanı bile yapabilirsin.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
kardeş tarih ayarlarına gir 1 sene geriye al tarihi sonra temanı yükle işin bittikten sonra tarihi düzelt...

osman1996

Üye
çok teşekkürler işe yaradı

KAYPAKKAYA

KAYPAKKAYA

Üye
buradada baya bi tema var aynı hatayı bende alıyordum ama temayı yüklemiyordum bahsettiğim sitede baya bi tema var seçerken zaten zorlanıyordum ondan. bide bu siteye bak baya güzel bence tema video ses herşey var kendinde tema hazırlaya biliyosunprogram sayfada yüklü

neo_matrix

Üye
bendede benzer bi sorun var yüklenemedi diyip duruyo temayı ben yaptım ownskinden ama genede yüklemiyo zararlı bişeler algılandı diyo sanırım bu başına gelip çözen arkadaşların yardımını istiyorum şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt