N73 tema sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

araz34

Üye
    Konu Sahibi
N73 tema sorunu
Arkadaşalr bir tema yükledim temalarda görünüyor fakat kaldırmak istiorum uygulama yöneticisinde görünmüyor neden olabilir?nasıl kaldırabilirim?

• Beğen
Tepkiler: osmanli66 ve mehmetlim

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Temalar da program gibidir. Herbirisinin bir UID numarası vardır. yani kimlik numarası gibi bir şey.
Temayı yapan kişi temayı oluştururken program otomatik olarak oluşan temaya bir UID numarası verir. Temacı bu temayı bir yerlerde paylaşır. sizde yüklersiniz. daha sonra aynı temacının bir başka temasını yüklersiniz. Eğerki temayı yapan kişi bu UID numarasına dikkat etmezse yani daha önceki bir temanın numarası ile aynı olursa.. bu problem yaşanır. telefon bu UID numarasına o temayı kaydeder ve uygulama yöneticinde ilk yüklenen tema görünür.
temayı silmek için card reader ile hafıza kartından private> import klasörü içinde şu an numarasını hatırmadığım klasörden o temanın bulunduğu ve içinde mbm, mif, skn dosyası olan klasörü silmen gerekir. :oke:

Ben bu sorun olmasın diye yaptığım tüm temalarda başlangıcı a21axxxxx gibi olan özel UID numaraları kullanıyorum.

jeshogh

jeshogh

Üye
kardeş temalar nereden görünmüo bndede var da n73 gri ama hiç bir sorun yaşamıytom ağır çalışması dışında eğer temayı hafızaya kartına attıysan hafıza kartını biçimle de

vox_25

Üye
bende de temalarda sorun oluyodu format çektim o sorun gitti.Tema silme konusunda ise X-Plore yükle ordan sil olacaktır.kib.

taurus1071

Üye
e: Private içinde 114 rakamı geçen directory sil. fakat sen genede temalar falza yer kaplar içinde en son kb olanı sil gir anlarsın

elnino757

elnino757

Üye
1 - Telefonu PC ye data kablosunu kullanarak bağlayın.
2 - "Data Transfer (Veri Aktarma)" modunu seçin. (diğer telefon modelleri için bu mod ; telefonun bir USB gibi olduğu/kullanıldığı/davrandığı seçenektir)
3 - PC nizin "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
(Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız : windows explorer dan Tools(Araçlar)-->Folder Options(Klasör seçenekleri) ne gelip ->Wiew(Görünüm) sekmesini tıklayın.
Buradaki ekranda "Show hidden files and folders(Gizli dosya ve klasörleri göster" opsiyonunu seçin)
4 - PC den, My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin
5 - Şimdi isimleri karmakarışık -örneğin : dc60815d47351ce2 -olan bir çok klasörünüz olacak . Her klasör 1 temaya karşılık geliyor.
6 - Her klasörü açtığınızda içeriğinde 4 dosya göreceksiniz : bir ayar dosyası , bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası.
Bu 4 dosya da isimlerinde temanın adı var. mesela benim "dc60815d47351ce2" klasörümde Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif ve Pink_Seaflower_3250.skn dosyaları var ve bu da "dc60815d47351ce2" klasörümün "Pink Seaflower" temalarından birinin klasörü olduğunu gösteriyor.
7 - Silmek istediğiniz bir temaya geldiğinizde "Import" klasörüne geri dönün ve tüm tema klasörünü silin. Tıpkı benim "pink seaflower" temasını silmek istediğimde, tüm "dc60815d47351ce2" klasörünü sileceğim gibi.
8 - Telefonunuzu güvenli bir biçimde çıkarın (PC den ayırın)
9 - Boş tema galerisinin keyfini sürün

forumda böle bi anlatım vardı kardeş bn de kopyaladım yazıym dedim

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
arkadaslar bende de oluyordu hafıza karındaymıs sorun yeni kart aldım aynı temaları denedim görünüyor bilginize

derbeder0307

Üye
Benimde boyle bi sorunum vardı cok sagolsun anlatan arkadaslar...Dertlerimize dermen oluyorsunuz...

lestatahmet

lestatahmet

Üye
Temalar da program gibidir. Herbirisinin bir UID numarası vardır. yani kimlik numarası gibi bir şey.
Temayı yapan kişi temayı oluştururken program otomatik olarak oluşan temaya bir UID numarası verir. Temacı bu temayı bir yerlerde paylaşır. sizde yüklersiniz. daha sonra aynı temacının bir başka temasını yüklersiniz. Eğerki temayı yapan kişi bu UID numarasına dikkat etmezse yani daha önceki bir temanın numarası ile aynı olursa.. bu problem yaşanır. telefon bu UID numarasına o temayı kaydeder ve uygulama yöneticinde ilk yüklenen tema görünür.
temayı silmek için card reader ile hafıza kartından private> import klasörü içinde şu an numarasını hatırmadığım klasörden o temanın bulunduğu ve içinde mbm, mif, skn dosyası olan klasörü silmen gerekir.

Ben bu sorun olmasın diye yaptığım tüm temalarda başlangıcı a21axxxxx gibi olan özel UID numaraları kullanıyor:oke:
:d:
çok sagolasın dediğini yaptım sahidende oldu.Diğer arkadaşlarda söylüuorum gerçekten siliniyor temalar.Hı bir ekstara private dosyasını görmek istiyorsabız SECMAN uygulamasını indirin:ehe

idylle

Üye
Merhaba,

Telefonuma indirdiğim tema bir süre kullandıktan sonra hata vermeye başladı.Mesaj gönderemiyorum,son aramalarımı göremiyorum vs.Temayı değiştirmek istedim ancak:

-Temalar,dosya yöneticisi,uygulama yöneticisi gibi bölümleri açamıyorum,
-PC Suit ile bağlanamıyorum sistem hatası uyarısı veriyor,
-Yeni bir tema indirmek istedim ama telefondan internete de bağlanamıyorum,

Mevcut temayı değiştirmek için önerebileceğiniz herhangi bir işlem var mı?Çok teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt