N73 Tema sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moreyno

Üye
    Konu Sahibi
N73 Tema sorunu...
- N73 telefonuma artık tema yükLeyemiyorum.. arkadaşLar.. yükleyici açılıyor.. sonuna kadar yükleme ilerliyor sonunda biraz bekliyor ve " YÜKLENEMİYOR" diyor..
- ve ben neden oLduğunu anLayamıyorum.. işin en sinir bozucu tarafı da bu..
- neden olur arkadaşlar..??
- tüm programları yüklüyor ama TEMA yüklemiyor.. Lütfen yardım edin...!!!

Xplorer dan tema klasöründeki temaları silmiştim.. (10207114>import)
şimdi giriyorum.. tema klasörünü de bulamıyorum.. elimle oluşturuyorum (10207114>import) yine de yüklenmiyor.. lütfen yardım edin..!!

yagizbogac

yagizbogac

Üye
ahh ah dostm sn ne yapmışsın ya snrm bilmeden bi sistem dosyasını silmilşsin ne yap bilion mu e tabi bilmion bn diim sana *#7370# tuşla ve tüm sistem ayarlarını geri yükle ama dikkat bunu yaparsan rehber tema resimler kısaca telefon hafızasındaki herşey silinir önemli bilgilerini hafıza kartına at ve bu işlemi yap kib bu arada :):):)

moreyno

Üye
    Konu Sahibi
EyvaLLah teşekkürLer... bu yöntemi biLiyorm.. ama saol yine de.. bu yöntemi uygulamadan neden oLmuyor ben haLa onu anLayamadım.. !!

yagizbogac

yagizbogac

Üye
işte neden olmuyo çünkü (bnm tahminimce :) ) ya şimdi o klasörde bulunan bi sistem dosyasını bilmeden silmiş olabilirsin die düşünüorm o yüzden yüklenmio olabilir mesena installserver diebi dosya var uygulamaları yüklemeye yarayan onu silersen uygulama yüklenmez aynı bunun gibi bişe buda nasıl düzelir dediimle format atarak düzeltebilirsin sanırım %80 ihtimalle :)

kemal21

kemal21

Üye
belki birisi o sistem dosyasındaki yükleyici programı upload ederse olabilir...

paşabahçe

Üye
- N73 telefonuma artık tema yükLeyemiyorum.. arkadaşLar.. yükleyici açılıyor.. sonuna kadar yükleme ilerliyor sonunda biraz bekliyor ve " YÜKLENEMİYOR" diyor..
- ve ben neden oLduğunu anLayamıyorum.. işin en sinir bozucu tarafı da bu..
- neden olur arkadaşlar..??
- tüm programları yüklüyor ama TEMA yüklemiyor.. Lütfen yardım edin...!!!

Xplorer dan tema klasöründeki temaları silmiştim.. (10207114>import)
şimdi giriyorum.. tema klasörünü de bulamıyorum.. elimle oluşturuyorum (10207114>import) yine de yüklenmiyor.. lütfen yardım edin..!!

aynı durum benim başımada geldi yalnız herhangi bir temayı yüklüyor sadece eskiden yüklü olan ve sistemden silinen temayı yüklemiyor şimdi eskiden yüklü olan bir temayı yüklemek istiyorum format atmak dışında bir çözum bilen varsa yardım etsin lütfen. şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşekkurlerimi arz ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt