N73 tema problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozbrk

ozbrk

Üye
    Konu Sahibi
N73 tema problemi
arkadaslar ben telefondan tema kaldıracağım ama temlar uygulama yöneyticisinde gözükmüyor telefon N73 yardım
:bilmem:
 


Esendağlı

Esendağlı

Üye
1 - Telefonu PC ye data kablosunu kullanarak bağlayın.
2 - "Data Transfer (Veri Aktarma)" modunu seçin. (diğer telefon modelleri için bu mod ; telefonun bir USB gibi olduğu/kullanıldığı/davrandığı seçenektir)
3 - PC nizin "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
(Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız : windows explorer dan Tools(Araçlar)-->Folder Options(Klasör seçenekleri) ne gelip ->Wiew(Görünüm) sekmesini tıklayın.
Buradaki ekranda "Show hidden files and folders(Gizli dosya ve klasörleri göster" opsiyonunu seçin)
4 - PC den, My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin
5 - Şimdi isimleri karmakarışık -örneğin : dc60815d47351ce2 -olan bir çok klasörünüz olacak . Her klasör 1 temaya karşılık geliyor.
6 - Her klasörü açtığınızda içeriğinde 4 dosya göreceksiniz : bir ayar dosyası , bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası.
Bu 4 dosya da isimlerinde temanın adı var. mesela benim "dc60815d47351ce2" klasörümde Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif ve Pink_Seaflower_3250.skn dosyaları var ve bu da "dc60815d47351ce2" klasörümün "Pink Seaflower" temalarından birinin klasörü olduğunu gösteriyor.
7 - Silmek istediğiniz bir temaya geldiğinizde "Import" klasörüne geri dönün ve tüm tema klasörünü silin. Tıpkı benim "pink seaflower" temasını silmek istediğimde, tüm "dc60815d47351ce2" klasörünü sileceğim gibi.
8 - Telefonunuzu güvenli bir biçimde çıkarın (PC den ayırın)
9 - Boş tema galerisinin keyfini sürün

Bu yöntemi 3250 telefonumda denedim ve kusursuz çalışıyor. Telefonumu çıkardıktan (PC den ayırdıktan) sonra telefonda "temalar" klasörünü açtım ve sildiğim tüm temalar gitmişti.
Diğer telefonlar için "10207114" ana klasörü farklı isimde olabilir. Yapmanız gereken şey "Import" alt klasörünü içeren klasörü bulmaktır.
Alıntıdır..
 
lord74

lord74

Üye
oo gzl anlatım aynı sorun bendede vardı
 
ozbrk

ozbrk

Üye
    Konu Sahibi
hmmmmmm rep dediğinz şey müzik türü değilde yada bir kısaltmaysa nasıl yollanıyo söyleyin ÇOKK SAĞOLUN
 
lord74

lord74

Üye
hmmmmmm rep dediğinz şey müzik türü değilde yada bir kısaltmaysa nasıl yollanıyo söyleyin ÇOKK SAĞOLUN
Tam olarak anlamadım ama :D Orjinal şeyleri ( Telefona ait ) Başka telefona bluetooth ile yollayamassın.
 
ozbrk

ozbrk

Üye
    Konu Sahibi
hmmmm
ok anladım hayır ben sadece diğer forumlarda + rep pls diye bi terimi çok sık duydumda ondan :islik
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt