N73 telefon aramalarındaki ses cok kısık yokmu bi çözüm yada program sesi yükselten

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
    Konu Sahibi
N73 telefon aramalarındaki ses cok kısık yokmu bi çözüm yada program sesi yükselten
arkadaslar aramalarda ev dısında hiç bi yerde karsıdan arayanın sesini cok az duyoyorum ancak evde rahat konusabiliyorum hoparlore alsam annasılmıyo su konusma sesini yukselten bi program yokmu karsıdakiniin sesi cok az ama ben sesi yukseltiyorum yetmiyo

yok kenarındaotobuste falan hayatta konusulmuyor ne dediklerini annamıyorum telefonda adı yazmasa kim oldugunu annamıcam ne diyecegini tahmin ederek konusuyorum

Yardımlarınızı Bekliyorum:(:(

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
8091 i ara sonra konuşmaya başladığında sağ tarafta ses yükseltmeyi sonuna kadar yükselt sorun düzelir.

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim yukarda demisimki yukseltiyorum ama yetmiyo demişim dimi konuyu iyice okuduktan sonra yardım et onu yapmasını bende biliyorum o kadarda cahal degiliz:D

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardım edicek

ash54

ash54

Üye
benimkide öyleydi, tecihlere bi girdim sesi kısıktı sonra son ses yaptım ve yüksek gelmeye başladı bayağı.

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
    Konu Sahibi
deniycem saol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ön kapağı sök bi bak dostum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Tercihlerle ne alakası var ! Telefonun tamamen fiziksel parçalarından kaynaklanıyor , üstteki arkadaşa aynen katılıyorum ön kapağı bir sök sen .. O sorun şu an bende de var , daha el atmadım , halledersem seni de bilgilendiririm.

zekee

Üye
ayni sorun bendede var arkadasa verdim hoporler taktı arka kapagı temizledi yine aynı baska bir cozum var belki versiyon yukseltmek lazım pc den yapamadım bilen varsa gosterebilirmi saygılarımla

trserdar

Üye
arkadaşım telefoncuya gidip 5 yada 10 tl veriyorsun sana konuştugunda ses gelen parçanın yenisini takıyorlar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Daha geçen süper ses geliyordu şimdi ne oldu buna bir günde anlamadım acayip moralim bozuk ya
garantiye versem olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt