n73 te n-gage oyunlarını nasıl oynayacağım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delidolubiri

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar slm.yeni n73 aldım jar uzantılı dosyalar haricinde sis uzantılı dosyaları dahi yükleyemiyorum n-gage oyunlarını oynamak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D

ash54

ash54

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/butun-n-gage-2-0-oyunlari-fll-141057.html
öncelikle hayırlı olsun yukarıdaki linkden telefonuna uygun app trkyı yükle kur sonra secmanı yükle secmanı sertifikalandırdıktan sonra istediğn dosya türünü yükleyebilirsin.sonra n-gage yi indirdikten sonra sırasıyla iki dosyayı yükle hafıza kartında e:n-gage adlı bi klasör oluştur indirdiğin zip veya rar dosyalrının içinden oyunu seç ve oluşturduğun klasörün içine at sonra programı açtığında otomatikmen yüklenecektie o:oke:

delidolubiri

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

ash54 teşekkür ederim cevap verdiğin için fakat ben bu app trk yı indiremiyorumkii!
arıyorum başka yerdede bulamıyorumm.

--------------- Ekleme ---------------

birde şunu sorayımm ben telime sis uzantılı dosyaları atamıyorum nedenini söyleyebilirmisin
desteklenmiyor diyor.

ash54

ash54

Üye
N73,N93,N80 vb. pre FP1 cihazlar için AppTrk1.sisx AppTrk1.sisx (39.0 KB (Kilobyte), 1866x kez indirildi):oke:işte verdiğim linkten indir ve kur. sis uzantılı soyaları yükleme niçinde secmani indir o da aynı sayfada var zaten iyi forumlar :islik

oguziverson

oguziverson

Üye

cevap=tuşlarla...

delidolubiri

Üye
    Konu Sahibi
ash54 teşekkürler bilgiler verdiğin herşeyi yaptımm.
oyunları n-gage programı içinde listelendirdim.
bu seferde oyunlar başlamıyo oyunu start diyorum ekran bi gidiyo tekrar aynı yere geri dönüyor.
ayrıcana bi options ayarı mı yapmam gerekiyoo

oguziverson

oguziverson

Üye
ash54 teşekkürler bilgiler verdiğin herşeyi yaptımm.
oyunları n-gage programı içinde listelendirdim.
bu seferde oyunlar başlamıyo oyunu start diyorum ekran bi gidiyo tekrar aynı yere geri dönüyor.
ayrıcana bi options ayarı mı yapmam gerekiyoo
n73 te ram yetmezliğinden oluyo senin dediğin teli aç kapa düzelir en azından bnde öle oluyor ama bu sorun karşıma pek çıkmıo

delidolubiri

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

komando233

komando233

Üye
renk sorunu yardım

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
jar uyumlu ve sis uyumlu oyunları yükleyebilirsin ancak tarihi gerialman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt