n73 te görüntülü konuşma var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cm_vrn

cm_vrn

Üye
    Konu Sahibi
n73 te görüntülü konuşma var mı
slmlar

geçen turkcell in sitesinde 3g uyumlu tellere bakıyodum ben n73 te 3g ile beraber görüntülü konuşmada var biliodum ki sitede n73 te mobil tv var görüntülü konuşma yok diyo
bu konuda aydınlatırsanız çok memnın olurm şimdiden teşekkürler

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Siteye koymamış olabilirler ama N73 te görüntülü konuşmada var mobil tv de var.

oguziverson

oguziverson

Üye
hepsi var kardeş için rahat olsun:oke:

neogeo247

neogeo247

Üye
Türkselin sitesinde gürüntülü konuşma hizmeti veremeyen telfnlar arasında.Büyük ihtimal görüntülü konuşma özelliğini kullanamayacaksın.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
30 temmuzda görürüz

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Türkselin sitesinde gürüntülü konuşma hizmeti veremeyen telfnlar arasında.Büyük ihtimal görüntülü konuşma özelliğini kullanamayacaksın.

Boylede saçmalık olmazki 6680 bile var N73 yok bu nasıl iş anlamadım neyse bakalım Belki Vodafone yada avea da olur Turkcell al sana kocaman bir :bann:

kralxxx

kralxxx

Üye
turkcell'in sitesinde bi hata varmış en yakın zamanda düzeltirler için rahat olsun n73 'te mobil tv'de var görüntülü konuşmada

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Valla biz var biliyoduk turkcel yok diyor

naci_acikgoz

Üye
tabiki var örn.bir numara çevir yes lemeden önce seceneklere bir bak video araması diyor işte o görüntülü konusma

--------------- Ekleme ---------------

ya bu suan belirli modellere destek verilmiş olabilir zaman içinde elbette hepsinde olacaktır yoksa ne geregi var çift kameralı n-73 ün

cm_vrn

cm_vrn

Üye
    Konu Sahibi
beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
28 temmuz da yine baktım turkcell in sitesine görüntülü konuşma çitf taraflı yazıyo yani n73 te görüntülü konuşma var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt