N73 Sürüm Yükseltme Yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

4DreamLeSs

Üye
    Konu Sahibi
N73 Sürüm Yükseltme Yardım :(
Arkadaşlar Telefonumun Sürümü v2.0628.0.0.1 ve 10-07-2006 Tarihli Bir Sürümü Mevcut Telefonumun Sürmünü Yükseltmek İsdediyim Zaman Bana "Telefonunuza Ait Güncelleme Bulunamadı" Diyor Bu Hatayı Nasıl Düzeltebilirim Lütfen Yardım Edin...

mami24

mami24

Üye
valla banada öle diyo bende anlamıs deilim ama yeni srümü bulmuyo demek

4DreamLeSs

Üye
    Konu Sahibi
Genel Olarak Mı Böyle Yoksa Sadece N73 Demi Sorun ?

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
birde.N73 ü seçip uygun yazılımı indir ve sonra data kablosuyla yapmaya çalış :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
direk telefondan güncellemeyi denedinmi araclar cihaz yöneticisi güncellemeleri kontrol et seceneğini kullan

4DreamLeSs

Üye
    Konu Sahibi
birde.N73 ü seçip uygun yazılımı indir ve sonra data kablosuyla yapmaya çalış :)

Bunu Denedim Ama Gene Olmadı Gene Aynı Hatayı Verdi :(

direk telefondan güncellemeyi denedinmi araclar cihaz yöneticisi güncellemeleri kontrol et seceneğini kullan

Senin Dediyini Yapdım Ama "Yeni Profil Tanımlansın Mı ?" Diye Soru Soruyor "Evet" Diyorum Karsıma Doldurmam Gereken Bilgilier Geliyor Bunu Nasıl Yapabilirim Birde Burdan Kontör Yermi ?

--------------- Ekleme ---------------

Ya Bilen Yokmu Ya 1 Haftadır Bununla Uyrasıyorum Ya Lütfen :(

CK1991

CK1991

Üye
konu hortlycak ama bende de aynı sorun ve çözemiyorum !

adembuyuk

Üye
Merhaba Arkadaşlar
Aynı sorun bendeki n73 te de mevcuttu. Deneme yanılma yolu ile belki olur dedim ve türçe için 2 kod buldum
bunlardan birisi kullandığım telefonunda kayıtlı olan kod ben bunu NSS programıyla diğeri ile değiştirdim
ve tekrar NSU yu çaıştırdığımda güncelleme işlemine geçti ve başarıyla tamamladı

ATILIMCI

Üye
güncelleme yaparken internet paketi almanız lazım gerçekten çok hesaplı. güncelleme işi 1-2 mb arası değişiyor. İnternet paketi yoksa neredeyse 100 kontör gidiyor...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
telin garantisi varsa hemen servise git 1-3 gün içinde atıyorlar paran da gitmez hem de riske girmessin tahminen aynı gün içinde veririrler

Atlas445566

Atlas445566

Üye
:vuryaw benimde 6600 var
2004 te kalmış versiyonu
biriniz yardım edinnnnnnn :(

sabri04x

sabri04x

Üye
arkadaşlar ben nokıanın kendi sitesinde destek ve yazılım var ordan kendi telefonuna ait olanı bul 20mb falandı bilgisayara indirip yukleyin sizi zaten yönlendiriyo
burdan bak

Burak İÇYAR

Burak İÇYAR

Üye
hayır ya internet paketine gerek yok nokia ın kndi sitesin de güncelleme var pradan programı indirip gncelleyebilirsin

enesn73

enesn73

Üye
heran gibi bi kod ya da şifre yokmu yzılımı yükseltmek için

Üst Alt