Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 Son Yazılımı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aagraa
Üye
Konu Sahibi
N73 Son Yazılımı?
Merhaba; Arkadaşlar Bende N73 Var. Mevcut Yazılım : 4.0839.42.2.1 Şimdiye Kadar Bunun Bir Üst Yazılımı Çıktı Mı Yada Var Mı ? Bekliyorum.. ilginize Teşekkür Ederim... Selamunaleyküm...
GameWorld
Üye
Bu versiyonu Şahsen ben tavsiye etmiyorum.Bana göre en iyi yazılım V.4.0735.Bu yazılımda Boş ram ilk açılışta 22MB civarı.Ama yeni versiyonda 18 MB ve altı.
Mehmet
Emekli Yönetici
Yok birader en son yazılım bu artık çıkacağınıda sanmam benim yazılım en son ama boş ram 20 mb geçiyor nerdeyse
sevilir_33
Üye
mrb o dediginiz 20 mb ye nerden ve nasıl bakıyoruz
Bu versiyonu Şahsen ben tavsiye etmiyorum.Bana göre en iyi yazılım V.4.0735.Bu yazılımda Boş ram ilk açılışta 22MB civarı.Ama yeni versiyonda 18 MB ve altı.
Ama o Senin Dediğin V.4.0735. Yazılım çok eski bi yazılım degilmi ? benim söyledim ve şu an kullandıgım son yazılım ama ram nerden bakıyoruz ve bunun yararı ne onuda bilmiyorum.. Cevaplarınız için tşk..ed..
--------------- Ekleme ---------------
Mehmetce38™;1909648' Alıntı:
Yok birader en son yazılım bu artık çıkacağınıda sanmam benim yazılım en son ama boş ram 20 mb geçiyor nerdeyse
Evet belkide çıkartmazlar yeni versiyon ama bellide olmaz N73 Çok tutuldu ve çok kullanışlı bir telefon sadece Wi Fi yok o da olsa vazgeçilmezim olurdu