N73 Son Yazılımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aagraa

Üye
    Konu Sahibi
N73 Son Yazılımı?
Merhaba; Arkadaşlar Bende N73 Var. Mevcut Yazılım : 4.0839.42.2.1 Şimdiye Kadar Bunun Bir Üst Yazılımı Çıktı Mı Yada Var Mı:ağlarım: ? Bekliyorum.. ilginize Teşekkür Ederim... Selamunaleyküm...

GameWorld

GameWorld

Üye
Bu versiyonu Şahsen ben tavsiye etmiyorum.Bana göre en iyi yazılım V.4.0735.Bu yazılımda Boş ram ilk açılışta 22MB civarı.Ama yeni versiyonda 18 MB ve altı.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yok birader en son yazılım bu artık çıkacağınıda sanmam benim yazılım en son ama boş ram 20 mb geçiyor nerdeyse

sevilir_33

Üye
mrb o dediginiz 20 mb ye nerden ve nasıl bakıyoruz

aagraa

Üye
    Konu Sahibi
Bu versiyonu Şahsen ben tavsiye etmiyorum.Bana göre en iyi yazılım V.4.0735.Bu yazılımda Boş ram ilk açılışta 22MB civarı.Ama yeni versiyonda 18 MB ve altı.

Ama o Senin Dediğin V.4.0735. Yazılım çok eski bi yazılım degilmi ? benim söyledim ve şu an kullandıgım son yazılım ama ram nerden bakıyoruz ve bunun yararı ne onuda bilmiyorum.. Cevaplarınız için tşk..ed..

--------------- Ekleme ---------------

Mehmetce38™;1909648' Alıntı:
Yok birader en son yazılım bu artık çıkacağınıda sanmam benim yazılım en son ama boş ram 20 mb geçiyor nerdeyse

Evet belkide çıkartmazlar yeni versiyon ama bellide olmaz N73 Çok tutuldu ve çok kullanışlı bir telefon sadece Wi Fi yok o da olsa vazgeçilmezim olurdu :D

--------------- Ekleme ---------------

mrb o dediginiz 20 mb ye nerden ve nasıl bakıyoruz

Valla Kardeşim bunun hakkında benim bir bilgim yok ram nasıl bakılıyor :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşlar jbaktaskman programı var s60v3 uygulamalar bölümünde onunla bakın ayrıca xplorede d sürücüsüde ramı gösterir

berkan_58

Üye
benimd en73 var benımkı ram 33 mb bazen 30 a dsuyor o kadar benımkı farklımı oluyor

cem3347

Üye
arkdaşLar bana aciL 4.0839.42.2.1 YazıLımı Lazım.
Msn adresim [email protected]

Lütfen hemn yardım edin ! :(

blameless

Üye
ovi suite bilgisayara kur ondan sonra telefonu data kablosu ile bagla otomatık guncelleme yaparsın

olivetti

olivetti

Üye
nokia n73 ü sildi 2 senedir yazılım yok halbuki en çok tutulan modellerinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt