Neşter,pens amelyat iplii eksik bu ne böyle sanki agır hastayı tedavi ediyor
--------------- Ekleme ---------------
Bu ne yaa adam bulduğu yere bant yapıştırıyor bizimkilere ters böyle işler telefoncularda lahmacunu yiyor bi yandanda telefonu açıyor sonra iş bitince telefon aromalı kokuyor Tamir bittikten sonra kendim bide evde açıyım diyorsun İçinden kıyma falan çıkıyor
Bu ne yaa adam bulduğu yere bant yapıştırıyor bizimkilere ters böyle işler telefoncularda lahmacunu yiyor bi yandanda telefonu açıyor sonra iş bitince telefon aromalı kokuyor Tamir bittikten sonra kendim bide evde açıyım diyorsun İçinden kıyma falan çıkıyor
Neşter,pens amelyat iplii eksik bu ne böyle sanki agır hastayı tedavi ediyor
merhaba ben n73 elefonumun kasasını değiştiricem videoda kasayı değiştiroyor ama orda sökmediği bir şey var oda kamera soketi oluyor galiba arka kapağı açtığınız zaman kamera nın acılmasını sağlayan parça 2 tane yan yana sarı yaylı bir parça ben onu sökemiyorum nasıl sökülücek acaba lütfen yardımcı olun
gerek kalmadı arkadaşlar ben soktüm genede çok sağolun saygılar