Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 Sms Karakter Sayısı Arttırma Yolları Bilen !!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaSsieCter
Üye
Konu Sahibi
N73 Sms Karakter Sayısı Arttırma Yolları Bilen !!
N73 Sms Karakter Sayısı Arttırma Yolları Bilen !! Veya Elinde Program Olan Varsa Atabilirmi ?
Symbianist
Üye
Freeisms mi neydi? Onu bir dene istersen. Forumda arat, vardı.
HaSsieCter
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Dostum Ama.. Programsız Bir Yolu Varmı Bildiğin..
Max 160 Atıyor Kardeşim.. Bİr Kaç Yol Denedim Ama Olmadı..
Samsunspor
Emekli Yönetici
programsız yapamazsınız
HaSsieCter
Üye
Konu Sahibi
Elinde Varsa Paylaşır mısın ? Aramakla Vakit Kaybetmiyim Bide.. Yapacak Başka Bişe Yok Mecbur Program..
Symbianist
Üye
Allah Allah n73 160 karakter mi destekliyordu . Neyse telefonun hackli mi? Gönderecegim şey sertifika isteyebilir.----------Eklendi @ 23:18:55 ---------- Yazıldı @ 23:11:10 ----------Buyur bir bak bakalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HaSsieCter
Üye
Konu Sahibi
Telefon Hackli Kardeşim.. Ama Neden 160 KArakter Bende Almış Değilim.. Eline Sağlık Sağolasın..
Programı Denedim Kardeşim Ama Hala Karakter Sayısı 160 :S Nabıcam Ya ?
Symbianist
Üye
Allah Allah ne garip Ben de kurdum ama garip senin telefonda birşey var kesin bende sinir yok baya ekleniyor yüzü geçiyor mesela. Yani 100*160
HaSsieCter
Üye
Konu Sahibi
Evet Bişey Var Bende Ondan Size Sordum Ama :S
BrainFree
Üye
Ufak bi aramayla işin çözülür ve uygulamalar kısmında bi arkadaş 1000 karakter bişey diye konu açmış onu dene olmadı filecrop.com'dan ara rapid link felan bulursun
HaSsieCter
Üye
Konu Sahibi
2-3 Gündür Arıyorum Ama Bir Çözüm Bulamadım.. Bulamadığım İçin Böyle Bir Konu Açtım..
Symbianist
Üye
Gallerymobile'a gir arama motoruna sms yaz çıkan programları bir dene belki vardır işine yarayacak birşeyler
HaSsieCter
Üye
Konu Sahibi
Sağol Dostum Bir Deniyim Bulamazsam Tekrar Dönerim Size..