n73 rehberimi 5230 da nasıl kullanabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asder_fs

asder_fs

Üye
    Konu Sahibi
n73 rehberimi 5230 da nasıl kullanabilirim
5230 alacam da rehber konusun da sorum var n73 teki rehberimi kullanabilir miyim?
Şöyle ki n73 te rehberi hafıza kartına kopyaladım bu kopyayı 5230 rehbere alabilir miyim?
Kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

punqermojo

Üye
alabilirisn heralde çünki nokia onu nutmuş olamaz rehbere girip seçeneklerden kopyalaya gir kattan yazıcaktı heralde öle yaparak alabilriisnde neden sim kartına yapmıyorsun?

asder_fs

asder_fs

Üye
    Konu Sahibi
alabilirisn heralde çünki nokia onu nutmuş olamaz rehbere girip seçeneklerden kopyalaya gir kattan yazıcaktı heralde öle yaparak alabilriisnde neden sim kartına yapmıyorsun?

sım rehberine kısa oluyo isimler o yüzden

esperante

esperante

Üye
Yapabilirsin arkadaşım. Basitçe hemde. Pc Suite ile N73 telefonunun rehberine gir. Tüm kartvizitleri seç (.vcf uzantılıdırlar) sağ tuş kopyala de ve ardından herhangi bir yere klasor aç bilgisayarında daha sonra buraya yapıştır. Ve yapıştırdığın dosyaları aynı yolla yeni telefonuna yükle. N73 ten 5800 a geçişte onaylanmış bir yöntemdir. Kolay gelsin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş bi program olması lazım aktarma diye o aktarmadan resim video müzik ve rehber verilerini 5230 a atabilirsin :) bluetooht yardımı ile

omerynd

omerynd

Üye
evet pc suit ile yapabilirsin bir yoluda şu. Rehberde kopyalayacaklarını işaretle elektronik kartvizit kopyala de karta yedekle. Kartı diğer telefona tak rehberde bir isimde seçenekler elektronik kartvizit kopyala de diğer hafızadan rehbere geri yüklenir...

asder_fs

asder_fs

Üye
    Konu Sahibi
evet pc suit ile yapabilirsin bir yoluda şu. Rehberde kopyalayacaklarını işaretle elektronik kartvizit kopyala de karta yedekle. Kartı diğer telefona tak rehberde bir isimde seçenekler elektronik kartvizit kopyala de diğer hafızadan rehbere geri yüklenir...

işte o ikinci yöntem çalışıyor mu deneyen var mı benim sorum o

teşekkürler yardımlarınız için:oke:

esperante

esperante

Üye
işte o ikinci yöntem çalışıyor mu deneyen var mı benim sorum o

teşekkürler yardımlarınız için:oke:

2. yöntemde benim telefonum donmuştu kopyalamaya başlamadan daha :) Kaldıramadı herhalde 800 tane kartviziti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt