n73 ram yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
n73 ram yardım
beyler n73 kullanıorum ılk aldıgımda 40mb ram vardı sonra 20 e kadar dustu sımdı 16-18 arası gıdıp gelıor bı yardım etsenız nasıl yukseltebılırım ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N73 ün ramı zaten 20 mb civarındadır 44 mb telefonun kendi hafızasıdır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kurduğun programlar çalışıyor normal bir durum..

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
40 mb ram yok 20 mb ram var bende en fazla 16. 18 arası oynuyor.

serotonin

serotonin

Üye
Zaman zaman telefonunu tamamen kapat,pilini sök 10-15 dk.sonra yeniden çalıştır telefonunu.(Her 2-3 ayda bir tekrarla)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Telefonda 44 Mb ram vardır.Ama yarısından fazlasını dandik işletim sistemi olan symbian kullanıyor.Windows 98 çalışır be 44 mb ramde.Kullanıcıya ortalama 22 mb falan kalır(tabi buda versiyondan versiyona değişiklik gösteririr).uygulamalarla doldurduysanız açılışta 16-17 mb kadar düşer.Yina dandik symbian işletim sisteminin optimizasyon özelliği olmadıgı ve hovardarca sistemi kullandıgı için kısa sürede 10 mb civarına iner.Böyle bir kısır döngüdür size tavsiyem forumda s60v3 sistem araçları katagorisine girerek açılan başlıklardan biraz yardım alabilirsiniz

Cynical

Cynical

Üye
Telefonda 44 Mb ram vardır.Ama yarısından fazlasını dandik işletim sistemi olan symbian kullanıyor.Windows 98 çalışır be 44 mb ramde.Kullanıcıya ortalama 22 mb falan kalır(tabi buda versiyondan versiyona değişiklik gösteririr).uygulamalarla doldurduysanız açılışta 16-17 mb kadar düşer.Yina dandik symbian işletim sisteminin optimizasyon özelliği olmadıgı ve hovardarca sistemi kullandıgı için kısa sürede 10 mb civarına iner.Böyle bir kısır döngüdür size tavsiyem forumda s60v3 sistem araçları katagorisine girerek açılan başlıklardan biraz yardım alabilirsiniz

+1
:oke:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
telefonda yüklu olan programlar sadece sunlar HANDY TAKSMAN ,KEYLOG,SECMAN (BAZI UYGULAMALARI YUKLERKEN HATA VERMEMESI ICIN) ,KASPERSKY ANTIVIRUS 7.0 ,NORTON ANTIVIRUS ,HELLOCARBİDE VE MODO
HELLOCARBİDE VE MODO BAZI UYGULAMALARI YUKLERKEN SERTIFIKA HATASI UYGULAMA SAGLAYICINIZLA GORUSUN YADA SURESI GECMIS SERTIFIKA GIBI HATALAR VERMESIN DIE AYRICA UNSIGNED DOSYALARIDA YUKLEYEBILIOR

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bence kaspersky kaldır.Evinde kendine ait bilgisayarın var ise Arada bir antivirüs ile tarattırma yaptır.Ama kendine ait bir bilgisayarın yok ise dursun.Hiç yoktan autorun solucanlarınını yok edebiliyor

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
kaspersky cokmu ram kullanıo acaba ?

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum şu an da buraya bi alıntı yapacağım ve cevap yaza tıkladıktan sonra bende deneyeceğim:
___________________________________________________________________________________________________
arkadaşlar N73 te açılış RAM'ini artırmak istiyorsanızönce jbak taskmanı yükleyin.Sonra programa girin sırasıyla
Menü>Ayarlar>Program Ayarları>Görev Yöneticisi altındaki "GİZLİ UYGULAMALARI GÖSTER" e tik atın.
Sonra yine programda
Menü>Araçlar>İşlemler e girin orada program listesi çıkacak.Listeden aşağıya ekleyeceklerimi bulun ve tek tek Menü>Program Kuralları 'na girin ve şu seçeneklere tik koyun
"ARKA PLANDA SONLANDIR"
"AÇILIŞTA SONLANDIR"
"HAFIZA TEMİZLEYİCİ İLE SONLANDIR"
ve en son olarak "DÜZGÜN GÖREV DEĞİŞTİRME" yi de asla olarak düzenleyin.Şimdi listedeki programlara gelelim ama önceden söyleyeyim müzik tuşu çalışmayacak. Neyse aşağıdaki programlara tek tek dediğimi yapın:
" anykey"
"blinkingled"
"autolock"
"Multimedialist"
"cconndlgappserver"
"FaxModem"
"müzik çalar"(bunun arka planda sonlandır seçeneğini iptal edin)
"CalenSvr"
"ALWAYSONLINESTARTER"
"Securitynotifierappserver"
"locnotifierappserver"
"CTSecDlgAppServer"
"SyncMLNotifierAppServer"
"LifeblogDBSERVER"
"MGLUtiltyServer"
"ContentListingServer"
"DBRECOVERY"
"DRMHelper"
"FavouritesSrv"

--------------- Ekleme ---------------

yalnız deniyorum şu an ben oldu demeden siz denemeyin telefonunuza bişey olsun istemem.

arkadaşlar yaptım bayağa bi yer açıldı 3 mb kadar bi de drm common licance yani irremotenin şeyi vardı onuda kapadım 19 mb oldu ram.Ama Kill me programında da remoavable başlığı altında 6-7 tane görev var onlarıda kapatsam 21mb kesin olur neyse ben gene yazarım buraya neler yaptığımı

arkadaşlar yaptım bayağa bi yer açıldı 3 mb kadar bi de drm common licance yani irremotenin şeyi vardı onuda kapadım 19 mb oldu ram.Ama Kill me programında da remoavable başlığı altında 6-7 tane görev var onlarıda kapatsam 21mb kesin olur neyse ben gene yazarım buraya neler yaptığımı

the-vefasız

the-vefasız

Üye
arkadşım n73 ün arkadaşın dediği gibi 44 mb ram vardır açılışta yarısı gider geriye kalan 22 mb her gleriye girişinde programları açıp kaptmanda arkaplanda açık tutmanda gider,mesela galeriye girerken galeriye girmen için tel.önbelleğe yani ram'e o bilgiyi yükler ve diyelimki sürekli bi proyu açıp bi süre durup geri kapatıyosun bu durumdada tel bilgiyi rama yazar,jbaktaskman prosu ramını yazar mesela telefonu kapa bi süre bekle sonra aç 20yada 21 dir sonra bu gitgide düşer telefonu kullandıkça oyun,pro v.b gibi şeylerden ama telefonu bi açıp kapatınca tekrar 21 olur ramın

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
dostum şu an da buraya bi alıntı yapacağım ve cevap yaza tıkladıktan sonra bende deneyeceğim:
___________________________________________________________________________________________________
arkadaşlar N73 te açılış RAM'ini artırmak istiyorsanızönce jbak taskmanı yükleyin.Sonra programa girin sırasıyla
Menü>Ayarlar>Program Ayarları>Görev Yöneticisi altındaki "GİZLİ UYGULAMALARI GÖSTER" e tik atın.
Sonra yine programda
Menü>Araçlar>İşlemler e girin orada program listesi çıkacak.Listeden aşağıya ekleyeceklerimi bulun ve tek tek Menü>Program Kuralları 'na girin ve şu seçeneklere tik koyun
"ARKA PLANDA SONLANDIR"
"AÇILIŞTA SONLANDIR"
"HAFIZA TEMİZLEYİCİ İLE SONLANDIR"
ve en son olarak "DÜZGÜN GÖREV DEĞİŞTİRME" yi de asla olarak düzenleyin.Şimdi listedeki programlara gelelim ama önceden söyleyeyim müzik tuşu çalışmayacak. Neyse aşağıdaki programlara tek tek dediğimi yapın:
" anykey"
"blinkingled"
"autolock"
"Multimedialist"
"cconndlgappserver"
"FaxModem"
"müzik çalar"(bunun arka planda sonlandır seçeneğini iptal edin)
"CalenSvr"
"ALWAYSONLINESTARTER"
"Securitynotifierappserver"
"locnotifierappserver"
"CTSecDlgAppServer"
"SyncMLNotifierAppServer"
"LifeblogDBSERVER"
"MGLUtiltyServer"
"ContentListingServer"
"DBRECOVERY"
"DRMHelper"
"FavouritesSrv"

yalnız deniyorum şu an ben oldu demeden siz denemeyin telefonunuza bişey olsun istemem.

bunları ince eleyip sık dokumak lazım telefonun yarısını kullanılmaz hale getirebilir ve sonunda format atmak zorunda kalabilirsin.2.si bu jbaktaskman pek verimli çalıştıgı soylenemez kafasına göre bazen gizli uygulamaları kapatıyor bazen kapatmıyor.Dediğim gibi nokia anlamsız bir şekilde yıllardır symbian telefonlara işlemci özelliklede ram konusunda o kadar bencil davrandıki sonunda piyasadaki nokia symbian telefonların %70-80 ın bu kısır döngü arasında boğulup kaldı heleki s60v2 os8 versiyonları(N70VE N72 haric) tam bir işgence 6680-6630 3230 bu işgencenin başıdır.S60V3 ön sürüm yüklü telefonlarda da bu sorun hala devam etmektedir ve sonunda kullanıcıyı pes ettirip symbian işletim ssiteminin sonunu hazırladı.Mahvetti kendi bencil tavırlarıyla nokia.Şimdi önümüzde android seçeneğini cciddi ciddi düşenmemiz gerekli ben gercekten çok umutluyum android konusunda

dragon_ksk

dragon_ksk

Üye
kardeş telefonunu formatla geçer bende de öle bi problem vardı formatladım yine 44 mb oldu

nuria

Üye
kaspers adı üstünde kasıyor cok ram yer

batu_199

Üye
life blog çok ram yio

seyhan21

Üye
yha bende nokia n80 war lifeblog yok nasıl bu rami üksletecem yardım!!!!

snndrsn

snndrsn

Üye
Hakan Bey özellikle sizin cevaplamanızı istiyorum. Bahsettiğimiz şu optimizasyon özelliği nedir. Bir de Nokia'nın Maemo işletim sisteminin diğer sistemlerden (android, windows mobile, v.b.) farkı nedir (N900 düşünüyorum da internet amaçlı.). Teşekkür ederim.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
n73te ram in ne kadar olduğunu nasıl öğreniyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt