N73 Radyo Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serhad47

Üye
    Konu Sahibi
N73 Radyo Problemi
Mrb arkadaşlar..Yaklaşık bir seneden fazla süredir n73 kullanıyorum.Kulaklığı takmama rağmen ve istasyonları da bulmasına rağmen radyosu çalmıyor..Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseler sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bilgisi olan?

tusubasa

Üye
Radyo ayarlarına bak metin kulaklık falan kurcala fabrıka ayarları don olmazsa format at olmazsa yazılım at duzelır kolay gelsin

Serhad47

Üye
    Konu Sahibi
güncelledim ama yine olmadı..

eyuu

eyuu

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum format atmama rağmen hala düzelmedi

emre6209286

Üye
Evett bu sorunu nasıl düzelte biliriz radio çalışmıoo yardm....

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kulaklık girişiniz arızalı veya o bölge oksitlenip temassızlık olabilir

byismail

byismail

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende vardı lakin format işe yaramıyo maalesef flash attırıcaksınız kolay gelsinn...

mtoprak21

Üye
arkadaşlar benimde radyo sorunum var bilen arkadaşlar ilgilenirse seviniriz kulaklıkta hiiç bi sorun yok ama radyoyu açtıktan sonra ses hiç çıkmıyor mp3 açıkça kulaklıkta ses çıkıyor ama anlayamadım gitti acaba neden olabilir ilgilenirseniz sevinirim şimdidedn teşekürler

OğuzcanAbi

Üye
kulaklık veya kullaklık girişi bozuk

mtoprak21

Üye
kulaklık veya kullaklık girişi bozuk

yok kulaklık bozuk deil başka bir telefona takıyom çalışıyor kulaklıkmsaglam bozuk olsa neden mp3 açtımda ses çıkıyor radyoyu açtımda herşey tamam gösteriyo ama ses felan çıkmıyor ilk kez karşılaşıyor benim başka n73 mün vardı onda çlaışıyodu bu nu da gecen gün aldım bir radyosuna bakim dedim ses çıkmıyor

berkayekin

Üye
bendede radyo çalışmıyor mp3 dinlerken çalışıyor radyoyu açınca açılış sesi gelio sonra ses fln yok yardım lütfen...

orhanyılmaz007

Üye
sorunu aynısı bi senedir bende de var bi türlü çözemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt