N73 Program Yükleme

Tofan17

Üye
slm hafıza kartına yüklüyom ama dosya açılmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

önce kabloyu tak telefonda çıkan menüdeki toplu depolama ya tıkla programı telefona at
sonra kabloyu çıkart çıkardıktan sonra telefondan programa gel programı aç sonra yükle de

rana35

Üye
ya telefondaki(n73) dosyaları usb kablosuyla nasıl atıyosunuz???
bunun bi programı var mı pc ye yüklenmsi için??

arkadaşlar ben yeni üye oldum ve n73 için tema yı kendi resimlerimle yapmak istiyorum nasıl indirecem tema yapma paoğramını yardımcı olursanız sevinirim

yükleme yapmak kolay basit şeyler ama lisans sorunu var

slm n73 için smart settins kısayol oluşturma programı oluyormu atıyorum kabul etmiyor
sertifika hatası veriyor tarıhı geri aldım yine aynı

--------------- Ekleme ---------------

ThemeDIY program ismi tema yapma n73

bayzaza

Üye
ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

telefona atıpta yüklemek daha kolay atıp açın attıgınız şeyi yüklensinmi diye soracak evet diyin yüklenir

milkacan

Üye
n73 te cs oynamak istersen telefona dosyayı kızılötesi ile atacaksın

sariha

Üye
link nerde hacıı

pc ye bağla internetten bağlama proğramını indir

_kill_

Üye
kardeş USB kaplasunu takıyon ordan toplu tepolamayı seciyon o geliyo blgisayara program veya oyun attıysan sonra günle kaldır yap USB yi telefondan dosya yöneticisine gir sag kay ordan yüklüyo bukadar

bado.o

Üye
telefonun yanında verdikleri N73 Cd'sini usb kablosu pc'ye takılıyken yükle.. zaten bütün aşamaları yükle otomatik yapıyo zaten ayrı bir şey aramana gerek yok..

Kardeş yükleme yapmanın en basit yöntemi hafıza kartını bilgisayara takıp gerekli proyu attıktan sonra telefona takmak ve ordan açıp yükleyebilirsin ...

kmbaaa

Üye
joıstık olmasa daa ıı ya zamanla bozuluo o tusu

n73 e jawa proğramları istiyorum