N73 Program Yükleme

Konu Sahibi
N73 Program Yükleme
Arkadaşlar bende N73 var ve nasıl program atılır hiç bir fikrim yok..

USB yi takıyorum PcSuite,Toplu depolama falan fılan menu geliyor ordan nereye giricez program nasıl yüklüycez yardım edicek varmı ?

Şimdiden teşekkürler..

Tepkiler: hicret_1, ulusalgezgin, 430877350024 ve 10 diğerleri
arkadaşım kabloyla atıyon prg atarsın var çok prg çok güsel bir telefon bir wifi yok

wuper7

Üye
kardes tak pc ye usb yle teli sonra toplu depolamayı seç programın dosyasını at sonra telin dosya yöneticisinden gir proyu yükle

N73 müthiş bi tel bn de çok memnunun prg atmak da çok kolay ztn tak usb toplu depolama seç programı içine at sonra araçlar/dosya yöneticisi/hafıza kartına gel uygulamayı yükle oyun ya prg aynı şe

arkadaşlar ben java programı yüklemek istiyorum nerden yüklüyicem yardımcı olurmusun cevap yazın.

büyük ihtimalle forumda mevcuttur kardeşim istediin prg var forumda

n73 de cs oynamak istiyorum attım oyunu acmıyor ama ne yapıyım

kaan0

Üye
ne o kardeş sırf küfür etmek için mi üye oldun koss koca siteye...

mert0911

Üye
iyi aksamlar beyler benim pederin gözleri görmüyor simbiyan desteklı tlfn alın dedıler bızde N73 aldık bir sesli programınız varsa cvp laya bilirseniz sevinirim msn adomelowe@hotmail.com

slm millet n73 coggu pro yu acmıyor bana bır tavsıye

Arkadaslar forumda n73 te calısan program bulamıyorum hangısını yukledıysem telefonda desteklenmeyen dosya bıcımı dıyor yardımlarınızı bekler ve sımdıden tsk ederım

kapan70

Üye
kanka o menüde TOPLU DEPOLAMA diyo onu seç öbür gelenlerede TAMAM de

nigdeh

Üye
arkadaşlar bende n73 var avi filmleri çalıstırmak için program arıyorum nerden bulabılırım... şimdiden teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende n73 var avi filmlerini calıstırmak için program arıyorum nerden bulabılırım... şimdiden teşekkür ederim

arkadaşım veri depolama de direk hafıza kartını görür

toplu depolamayı seç bilgisayarımdan göreceksin okeymi

geçç

Üye
toplu depolama moduna tıkla ekrana bişrygelcek ona eved de ozaman olur

reoksit

Üye
sevgili arkadaşlar n73 e proğram yüklemenin en kolay yolu bir tane kart okuyucu alıp proğramları hafıza kartına atıyorsun yani proğramların setaplarını karta atıp daha sonra istediğin proğramların kurulumunu yapıyorsun bu kadar basit aynı şey oyunlar içinde geçerli kolay gelsin kolay gelsin proğramlarıda sitelerden indirebilirsiniz