N73 Orjinal Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

anka6606

Üye
bana tema lazıum temaları telefonum açmıyor ne yapmam lazımm mcokk önemmli lütfen yarddım edin :(

fedakar1988

fedakar1988

Üye
tşk de link yok

kol@j

kol@j

Üye
telefonum vertice v97 acaba symbian desteği alabileceğim yazılım yüklenebilir mi?
yardımlarınız için çok teşekkür ederim

asi_yolcu

Üye
jıj

istanbuluem

Üye
inmir yha indir linki calısmıor nasıl tesekkur edeyımkı

asi_yolcu

Üye
neden link yok banada lik atrmsısnız

nakata55

Üye
slm arkadaşlar ben n73 ümü internetten güncellemeye çalıştım fakat olmadı şimdi telefonum açılıyor aaçılmasına fakat ekran hiç gelmiyor ne yaptımsa olmadı buna format da dahil bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

yasayanceset

Üye
Link Yokmu arkadaŞLar ?

raki benim

Üye
tşk

kemal43

Üye
selam arkadaşım ben nokia n73 kullanıyorum telofonumdaki resimleri nasıl alabilirim yardımxcı olursan sevinirim teşekkür bu arada yaptığın proğramlar cok güzel ellerine sağlık

adem akbulut

Üye
tsk

vedat_5561

Üye
hizmetleriniz için teşekkür ederim

Slash26

Slash26

Üye
banada atarasanız sevinirim

beads

Üye
aynı şekilde bende format attım ve tum kendi programları silindi 1-2 gün aradım fakat program olarak bulamadım fakat daha iyi bir yolu varmış nokianın sitesinden indirebileceginiz nokia sowftware updater ile telefonunuzu güncellerseniz telefonunuzun ilk gün aldıgınız gibi tüm programları yüklenmiş oluyor ayrıca bu yol diger bir sorun olan .jar uzantılı dosyaların yüklenme sorununu da düzeltiyor en azından kendi telefonum için düzelttini söyliyebilirim. program türkçe dir ve arayüz olarak çok kolaydır kesinlikle hiç bir takılma yaşamadan kullanabilirsiniz. güncelleme yaklaşık 20 dakkika kadar sürüyor.
fakat site de de yer alan bir uyarıyı da sizlerle paylaşayım eger güncelleme sırasında telefonuz ve bilgisayar arasındaki baglantı kopar yani baglantı kablonuz çıkar ise telefonuzun bu durumdan hasar alabilecegini söylüyor.
son olarak birde eger telefonunuzun garantisi devam ediyorsa araştırmanız gereken bir konu daha var
konu hakkında bilgi toplarken rastladıgım 1-2 makalede bu tür bir güncellemenin telefonu garanti dışı bırakabilecegi hakkındaydı kendi tel. imin garantisi sona erdigi için araştırmadım ama şahsi fikrim böyle birşeyin olmadıgı yönumde çünkü eger böyle bir durum söz konusu olsaydı nokia kendi resmi sitesinde ve pc studio olarak piyasaya sürdügü programında bu guncellemeye yer vermezdi. yinede kısa bir araştırma yapmanızın zararı olmaz

freekays

freekays

Üye
İncelemekte olduğunuz cihaz için sunulan karşıdan yüklemeler

Nokia Push to talk

Nokia N73 Ring Tone patch file

Quickoffice document viewers

Nokia N73 VPN Client

F-Secure Anti-Virus
F-Secure's Web site
Symantec Mobile Security 4.0 for Symbian
Buy from the Symantec web site today
SettingWizard
Get SettingWizard
Adobe PDF Reader

Wireless keyboard application
Download Wireless keyboard application

+ LifeBlog ve Haritalar

lifeblog en güzel programı nokia'nın

linkler ölü hiç bakmayın cepten nokia.ovi.mobi adresine girin lifeblog u bulabilirsiniz
diğer uygulamalar galiba ilgili bölümde bu konuyuda oraya taşırsanız en azından birisi linkini verseydi konunun oda yok piyasada okadar aradım bende bnulamadım :S

kosovali88

Üye
Teşekkrler

vedat287

Üye
link wmerde

Takipçi Satın Al

Üst Alt