n73 OPERA MOBİLE SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
n73 OPERA MOBİLE SORUNU
Çok uğraştım ama olmadı opera mobile açtığım anda hafıza dolu uyarıları almaya başlıyorum. Pek çok program denedim ama hiçbiri işe yaramadı yardımınızla çalıştırabilirsem gerçekten çok sevinirim.

Symbianist

Symbianist

Üye
Telefon ne ?

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
n73

Symbianist

Symbianist

Üye
O zaman normal zaten. Opera mobile çok fazla ram yer benim ram yüksek olmasına rağmen yanında bir program çalışınca problem oluyor. Opera mininin sis olanini kullan istersen. Sen opera mobilei internette gezinmek için mı dosya indirmesi kolay diye mi istiyorsun

SHS

SHS

Üye
opera mini yükle, şuan bile kullanıyorum, bende aynı sorunu yaşamıştım, şimdi miniyle sorunsuz geziniyorum :)

Symbianist

Symbianist

Üye
Valla ben baya bir ucweb'e alıştım . Kısa yolları rahat geliyor yanına bir de mini kullanıyorum. Mobile hiç kullanmıyorum diyebilirim

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
bende farklı mini mod ları ve ucweb kullanıyorum ama opera mobile ın cok farklı özellikleri var

SHS

SHS

Üye
bana da ucweb öneriyorlar, yükliyip bakıcam, sende alıştım diyon, yarın onuda denerim

Symbianist

Symbianist

Üye
Alışıyor insan opera mobilein çok da farklı özelliği yok aslında. Bir tek birşeyler indirirken geri sayımlari falan gösteriyor. Başka da neyi var ki :s

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile de flash lite desteği vardı çok ısime yarıyodu. E51 i satmayacaktım 150mb hafıza insan kaybetmeden değerini anlıyamıyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
Zaten işin en saçma yani da telefona şaka gibi hafıza koymalari. Bunu yapanların amacı ne ki 6710 50 küsur mb hafıza koyuyor. Yahu 200 mb yapsa ölür mü bunlar

cimbom04

cimbom04

Üye
en iyisi n95 8 gb 90 megavayt ram var

Symbianist

Symbianist

Üye
ram konusunda benim 128 mb ama ben telefon hafızasından yani c'den şikayetçiyim. o az 60 mb falan.

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
senin durumun yine iyi benim toplam hafızam 60mb değil :-)

SHS

SHS

Üye
telefon alıyosun ayrıca hertürlü özelliğini kullanmak için bide hafıza kartına para vermen lazım, çakal satıcı işte..

Symbianist

Symbianist

Üye
Öyle de 250 mb olsa güzel olurdu. Bir süre sonra doluyor format gerekiyor.

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
nokia özellikle yapıyo bence öğrendiğim kadarıyla n73 ün önceki sürümün ram i 20 mb ın üzerindeymiş son sürüm max. 13mb bence gözden düşürdükleri modellerde yazılımın kalitesini düşürüyorlar.

mstf_l

mstf_l

Üye
nokia özellikle yapıyo bence öğrendiğim kadarıyla n73 ün önceki sürümün ram i 20 mb ın üzerindeymiş son sürüm max. 13mb bence gözden düşürdükleri modellerde yazılımın kalitesini düşürüyorlar.

hayır oyle birsey yok ram aksine arttı sizde bi sorun vardır bence lifeblog u falan kapatırsanız 20falan olur

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
ben lifeblog u hiç açmadım ve 10mb lık opera mobile de bile hata veriyor. Emin olmak için formatladım sadece opera mobile yükleyip açtım yine aynı.

----------Eklendi @ 00:40:28 ---------- Yazıldı @ 00:37:44 ----------

e51 imde opera mobile, opera mini, anrufen ve cep sözlük aynı anda açık olduğu halde hiç bir problem cıkmıyordu.

mstf_l

mstf_l

Üye
ben lifeblog u hiç açmadım ve 10mb lık opera mobile de bile hata veriyor. Emin olmak için formatladım sadece opera mobile yükleyip açtım yine aynı.

Kapatmak dedigim killme den kapatmak yoksa o arkaplanda calısır ama sen farketmezsin ekran koruyucu, autolock, rehber, mesajlar falanda boyledir telefonun gorev yoneticisinde gozukmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt