Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 OLANLAR yardım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
outlaw57
Üye
Konu Sahibi
N73 OLANLAR yardım?
ben yenı n73 aldım arkası kırmızı onu beyaz ve alt taraftakı hoporlerını aktıf yapamıyorum anlanlar dan yardım tesekkur ederım
osezer10
Üye
dostum alt taraftaki hoparlörleri aktif yapman için menüye gir ordan araçlar sonra 3D zil sesleri diye bi bölüm var orada 3d zil seslerini açarsan 3 hoparlörde aktifleşir!!!
outlaw57
Üye
Konu Sahibi
kardes bun denedım burdan degılll olmuyor
yaw harbıden o kadar n73 kullanan uye var kımse bilmiyormu ?????????
AkreP_KraL_19_1
Üye
karedeş demek ki herkesinki aldığın da çalışıyormuş ki bilmiyorlar mesela ben öle bi sorun yaşamadım
arkadaslar dedıgınız gıbı verdım telefoncuya garantıde saten telefon yapacaklarr
paylaşımınız için teşekkur....
mumtu
Üye
ayarlardan yapıyorsun sağ sol dengesınden cubuk ortada olduğunda her ikiside calişir.mp3 calar içine gir simdi calinana gir secenek ses ayarları denge orta yapyon iş bitiyo
mservank
Üye
evet dengeyle oynamış olabilirsin
karabağlı
Üye
telefona format at.
mservank
Üye
ne formatı yav hemen
sorunu çözmeye çalış ilk önce son çare format
yunus yavuz
Üye
musicplayere gir bi şarkı aç
seçenekler de sonra ses ayarlarına gir orda en üstte bi imleç var sol......I......sağ bu imleç solda olursa soldaki hoparlör çalışıo sağda olursa sağdaki tam ortada durması gerekiio bide ona bak.
Fatih538
Üye
snn telde arıza var
+
kartal2_ocal
Üye
Yaw Arkadaşlar Geçen sene N73 aldım busene Soyulmaya başladı Ne yapacam Acil yardım Durum vahim
erkamix
Üye
evet dengeyle alakalı
müzik menüsündeyken seçenekler ses ayarları denge bi kere tıkla ortaya al tamamdır bu kadar
evcili61
Üye
yunus yavuz un dediğini yap
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
arkası kırmızı derken nasıl yani?
firari044
Üye
kardeş ben biliyorum bak herhangi bir müzik aç oradan seçenekler de ordanda ses ayarları var orayı tıkla açık olanları kapa kapalı olan ları aç umarım okursun biran önce