n73 nasıl? anketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
n73 nasıl? anketi
Arkadaşlar hepimiz n73 ü biliyoruz peki bu telefonu beğeniyormuyuz? neresi eksik neresi süper. hadi ben başlim bana göre süper bişey tek eksiğini biraz yavaş olması olarak görüyorum. şimdi sıra sizde sizce n73 nasıl bi telefon?:heyo:

yohtur

Üye
bende var tek eksiği wi-fi zaten telefonun başka bi sorunu yok

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
doğrusun malesef wi-fi özelliği yok zaten e65 le en çok çelişkiye düştüğüm nokta o oldu ama n73 ü tercih ettim forumdaki arkadaşlarım sizce doğru bi tercih mi ettim?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar lütfen boş geçmeyelim fikirlerimizi söyleyelimki diğer arkadaşlarımız bundan yararlansın farklı fikirler oldukça bizde yararlanırız

eomer90

Üye
katılıyorum, n 73 ün tek eksiği wi-fi, eğer wireless ı çok önemsemiyorsan n73 daha ii bir seçim kamera 3.2 bide tuş dizaynı daha iyi

outlaw57

outlaw57

Üye
bence 10 numara telefon her yönüyle muhteşem hızıda idare ederr o kadar kotu degıll
bıde dedıgınız gıbı vi-fi olsaydı saten telefon yok satardı....:oke:

fatal19ty

fatal19ty

Üye
wi-fi yok malesef bide biraz yavaş kalıyo ama güzel ve kaliteli bi telefon kibardaaa

kurtyusuf_19

Üye
arkadaslar nediyim bende almayyı dusunuyorum ama bilmemki bencede gusel bir telefon açıkçası hos birde wi fi ne ise yarıor?

sekoda9

Üye
wi-fi kablosuz ınternet yanı ornegın gunumuzde bı cok kafede falan mevcut kısaca ınternete gırdıgınde kontor gıtmıyo.

nurkanoz

Üye
süper bi tefelfon bendede me si var çok ii Bi de wi-fi ,wireless olsa daha da ii olurdu :)

safakk

safakk

Üye
doğrusun malesef wi-fi özelliği yok zaten e65 le en çok çelişkiye düştüğüm nokta o oldu ama n73 ü tercih ettim forumdaki arkadaşlarım sizce doğru bi tercih mi ettim?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar lütfen boş geçmeyelim fikirlerimizi söyleyelimki diğer arkadaşlarımız bundan yararlansın farklı fikirler oldukça bizde yararlanırız
bence çok doğru ettin:oke:
buarada arkadaşların da dediği gibi tek eksiği wi-fi ancak eğer olurda wi-fi li hafıza kartları çıkarsa mutlaka bunun n73 için bir yazılımı çıkar ve wi-fi bi eksik olarak karşımıza çıkmaz:oke: neyse gelelim diğer özelliklerine zaten her şeyi ile 4 4lük:) bir telefon hele ki kamerası benim 4 sene önce aldığım kodak fotograf makinemden iyi çekmekte (hele ki gece çekimleri her ne kadar laf söylense de) ekranıyla yazılımıyla her şeyi ile bence yeterli şuan en büyük rakibi n80 olmasına rağman wi-fi dışında ondan geri kalır yanı yok hatta ileride olduğunu söyleyebiliriz nitekim n80 plastik lens kullanırken n73 carl zeinns lens kullanıyor kamerasında gibi gibi...:oke:

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
10 üstünden 9 veririm :) tasarım karizma kullanışlılık cok iyi ama Wi-fi yok..

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bence n73de wi-fi ve n95 olan su terasizi gibi telefonu hareket ettirdikçe kullanılan özellik olsa ii olurdu

yasar2406

Üye
ses yönündeb baba telefon

kozluca21

kozluca21

Üye
N73 bence nokia nın yaptığı nadide telefonlardan bi tanesi ses olsun görüntü olsun üstüne tanımam şuna eminim nokia istese sadece yeni bir fimware ile o sesi 2 katına çıkarabilir ama yapmıyorlar neden çünkü telefon 4-4lük olursa birdaha kimse değiştirir mi hayır değiştirmez bu da nokia nın işine gelmez. Mesela n73 ü almadan önce 5700 la kıyaslama yaptım hangisini alayım derken n73 ün kamera özellikleri ağır bastığı için onu aldım ve çok ta memnunum ama ne yalan söyleyim gözüm 5700 da kaldı N73 10 üzerinden 7 not: bugüne kadar 57 telefon değiştirdim 58 son olur inşallah..

nightdragon35

nightdragon35

Üye
bencede güzel telefon ama birde kaba olmasa cok büyük bir telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt