kardeşim hiç bir program yüklenmiyorki nasıl yükleyelim o programları.Ben denedim secman,xplore u fln yüklemedi.Biraz mantıklı olun.yok mu çözümü şimdi
kardeşim hiç bir program yüklenmiyorki nasıl yükleyelim o programları.Ben denedim secman,xplore u fln yüklemedi.Biraz mantıklı olun.yok mu çözümü şimdi
Arkadasim mende n73 Music Edition versiyonu V4.0736.3.2.1 ve ben v4.0839.42.2.1 versiyonu yuklemek istiyorum sence Nokia Software Updater bu programsiz olurmu guncellemek cevaplarsan duaci olurum
--------------- Ekleme ---------------
Ya anlamadim yardimci olursaniz sevinirim bende V4.0736.3.2.1 surumu bu islemi yaptiktan sonra v4.0839.42.2.1 surumu olacakmi?
Iste Tum Arkadaslara Duyrulur-Ben oncelikle yeni aldigim N73 ME -nin versiyonunu V4.0736.3.2.1 - v4.0839.42.2.1 olarak guncelledim daha sonra CK1991 ve androgen Arkadaslarin yazdiklarini harfiyen uyguladim Sonuc Tabii ki Cok Basarili OLdu Herseyi rahat yukluyorum Lutfen su sertifika mevzusunda kimse konu acmasin isin bittiyi yer buradir Tesekkurler CK1991 ve androgen bu sertifika problemi BURDA BITMISDIR
bu sürüm güncelleme değildir son sürümde çalıştığını ima etmek amacıyla bağlığa yazdım senin sorunun ayrı forumu alıştır symbian destek bölümünde aradığını bulabilirsin
neyse o kadar bütün yorumları okudum..bi yorum da ben yazim aynı dediklerinizi bende yaptım banko olsun diye hem cys ye attım çalışmadı silip bin/ klasörüne attım ama olumlu bişi olmadı ben vodafone bedava msn prog. mını indirirken bu hata veriyo ama başka hiç bişi denmedim serfitikası olmayanlarla... paylaşım için yinede saol o kadar emek harcamışın eyw....(maxicep aileseine tşkr.)