N73 Music Editon İzmir İçi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
N73 Music Editon İzmir İçi

Sahibinden.com'da Koydum Burada Bakabılırsınız Foto Vs Vs.. Son Fiyatım 285 TL'dir Telefon 0 Gibidir.Görüceksiniz Çin malı -trident falan vs vs takas etmeyin edersem yine nokia ile edicem. takas olarak düşündügüm telefon E51'dir.Temiz Garanti Kutu Vs vs Varsa Kafa Kafaya Yoksa Üstüne Para Alarak Düşünüyorum. İyi Forumlar

--------------- Ekleme ---------------

Flood Diceksiniz Kızmayın İzmir Dışıda Olabılır.İzmir İçi Tercihimdir--Sadece -E51'de olmayabılır Diger Takas Tekliflri alınır

Flood Diceksiniz Kızmayın İzmir Dışıda Olabılır.İzmir İçi Tercihimdir--Sadece -E51'de olmayabılır Diger Takas Tekliflri alınır

Msn Adresim : [email protected] teL: 0555-595-99-45(AveA)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar... :oke:

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Eyw Sağolasınız Modum

TurkGamer Pm Atamıyorum [email protected] msn adresimi ekle

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Hayırlı satışlar ;)

bahtiyar29

Üye

Sahibinden.com'da Koydum Burada Bakabılırsınız Foto Vs Vs.. Son Fiyatım 285 TL'dir Telefon 0 Gibidir.Görüceksiniz Çin malı -trident falan vs vs takas etmeyin edersem yine nokia ile edicem. takas olarak düşündügüm telefon E51'dir.Temiz Garanti Kutu Vs vs Varsa Kafa Kafaya Yoksa Üstüne Para Alarak Düşünüyorum. İyi Forum

takas düşünürmüsünüz? http://www.maxicep.com/cep-telefonu...-takaslik-hp-614c-cep-bilgisayari-308331.html
--------------- Ekleme ---------------düşünürseniz tlf no yaz özelime görüşelim saygılar....:evet: :evet: :evet:*0-*0

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
--------------- Ekleme ---------------düşünürseniz tlf no yaz özelime görüşelim saygılar....:evet: :evet: :evet:-

Kardeşm Özel Atamıyorum msnden görüşelim : [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt