Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiN73 mü? 6220 Classic mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S'nek Valesi
Üye
Konu Sahibi
N73 mü? 6220 Classic mi?
6210 Navigator'u elemiştim şimdi sıra finalde Finalde N73 ve 6220 Classic var Her türlü yönden hangisini önerirsiniz?
--------------- Ekleme ---------------
Hadi Lütfen..
serdar5526
Üye
6220c tabiki N73ün artı yönleri olarak bekleme süresi ekran büyüklügü ve sesi 6220cnin artısı N73 den kat kat fazla bi kere 128mb ram 370 mhz işlemci hızı yeter N73de ram 46 mb
murat55_
Üye
Bencde 6220
|-ERKAN-|
Üye
tabiki 6220c.cihaz daha yeni çıktı piyasaya.ekran rengi olsun kamerası olsun bence n73 ile kıyaslaman büyük hata.n73 şurda 6-7 ay daha piyasada olur ondan sora daha da üretilmez.6220c ile n78 rakip olabilir ancak.
lordloopus
Üye
kesinlikle 6220. n73 ün sezonu kapandı...
jetsikav
Üye
yeni aldım aklıma turp sıkayım n73
Suv@Ri
Üye
tabiki 6220 classci arkadaşım, çünkü her özellğiyle n73 ü geride bırakıyor
S'nek Valesi
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler bide 6288 le arasında kararsız kaldım bu son söz...
Kingmortall
Üye
bence n73 ben çok memlunum tek eksigi wi fi oda olsaydı süper bi makina olurdu geçen sene 650 ye aldım şuanda 500 civarı 2 knci eli bile degerli ben olsam n73 alırdım n73 ün modası eskimez
yildizsaat
Üye
Kesinlikle 6220c süper bir cihaz
horoz-kentli
Üye
n73
varyou
Üye
lütfen arkadaslar n73 kullanmayanlar yorum yazmasın bilip bilmeden o kadar diyorum !
evenfall_16
Üye
arkadaşım bende 6220 kullanıcısıyım harika bir cihaz.batarya süresi,uygulama geçişleri,kamera özelliği,ekran canlılığı ve tasarımıda harika boşver başka telefonları
stainless steel
Üye
n73 çok kötü ben kulanıyorum joystck devamlı bozuluyor artı kartyuvası bozuluyor bide kamerayı devreye sokan kızak bozuluyor kamera devreye girmiyor uyuz etti beni telefonu parçalamamak için kendimi zortutuyorum.