N73 MP3'DE KULAKLIK sORUNU (LÜTFEN YARDIM EDİİN:::)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boldx

boldx

Üye
    Konu Sahibi
N73 MP3'DE KULAKLIK sORUNU (LÜTFEN YARDIM EDİİN:::)
Arkadaşlar yaw bu n73 sorun ya telde müzik dinliorum müzikçalardan kulaklık dagıp fıstık gibi dinliorum snra kulaklık birden çıkıo işte cepimde oynuyor vesayre sonuda çıkıo ama müzik devam edio snra rezil olyrm yaw lütfen bu probleme göre çözüm varmı ki harici bi program yüklenmiyor yada şarkı listesi karışık oluyr bu mp3 çalar için bi çözüm var mı lütfn aciil yardm edin.
yani kısacası müzik çalarda kulaklık çıkança müzik pause olsun :ssss:off:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Os94 ler için öyle program var ama 9.1 ler için şuan yok.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

alixkandemir

Üye
Bence de bu sorunun mümkünatı yok ,
tek çözüm benim yaptığım gibi montunun üst cebine rahat bir şekilde koyarsın telefonu fazla kablolarıda doldur yine aynı cebe yalnız çok önemli bir püf noktası telefonun ekranı cepteyken dışarı bakacak şekilde olması gerekir.
Neden? sorusuna cevap: telefonun kulaklık jack i aşağı bastırılarak çıkar, vücudumuzun öne eğilme hareketi daha fazladır. Biz bu durumu tersine çevirerek jack in çıkmasını önlemiş oluyoruz
ben böyle kullanıyorum

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Evet arkadaşım benim başıma da geldi :).SAna öneri TTPOD u yükle sitemizde bulunmakta :oke:

boldx

boldx

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız İçin Teşkkür ederim ama ben kulaklık çıkanca müziğin durmasını istyrm benim arkadaşımdada N73 var onda böle sorun yoq kulaklık çıkanca müzik duruyor aynı yerde girmemise rahmen bnde nie durmuyor acaba değişik bişi var bunda

djj_tnr

Üye
evet arkadaşlar bi çözüm yokmu kendi müzik player i için çözüm yokmu başka mp3 player istemiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt