Telefon Tavsiyesi n73 ME yoksa n80inter e. mı

Sponsorlu Bağlantılar

n73ME yoksa n80 İE

• internet edition

Kullanılan: 8 30.8%
  • music edition

Kullanılan: 18 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
n73 ME yoksa n80inter e. mı
arkadaşlar sizce hangisi?

Ozan

Ozan

Admin
N80i biraz ticari işlerle urasan şahısların kullancagi tarzda düşünüyorum ben, zaten business diye geçiyor çogu yerde model alanı.

N73 kullanılabilir bir telefon müzik olayı da başarılı

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında söyle music e yi almak istiyorum ama şimdi forumlarda okuyorum menü de uygulamalar arası geçiş zor oluyo diyorlar yani şöyle performans olarak nasıl ben onu merak ediyorum şimdi işlemci hızı 6630 dan düşük tellerden pek anlamam yani 6630 dan daha yavaş mı

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
bi de arkadaşım var o yok ya diyor yavaş olduğu felan yok çok hızlı canavar gibi dedi bana biraz ikna etti ama ben okudukça yorumlar beni soğuttu telefondan ayrıca bazı sitelerde okudum onlar da oo yani ben almadan önce yorumları okusaydım telefonumu almazdım diyenler var yani zaten 6630 (daha hızlıdır bence) dan hızlı ise alayım fiyatlarının düşmesini bekliyorum

POWER

POWER

Üye
Nokia N73-1 RM-133 TI OMAP 1710 ARM-926 220 MHz
Nokia N80-1 RM-92 TI OMAP 1710 ARM-926 220 MHz
Nokia N80-3 RM-91 TI OMAP 1710 ARM-926 220 MHz

N73 ile N73me nin arasında işlemci hızı farkı yok...Aynı şekilde N80 lede...

POWER

POWER

Üye
Teknik kıyaslamaya bakalım...

N80ie N73Me
Ağırlık 134 gr 116 gr
K.Süresi 3 saat 6saat
B.Süresi 192saat 350saat
Umts var yok
Wi-fi var yok
Ekran çöz. 352 x 416 Piksel 240 x 320 Piksel

Geri kalan özellikleri aynı sen karar ver...

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
yani şu an n73 iyi ama yani performans olarak iyi aslında ankete bir seçenek eklemeyi düşünüyordum ikisi de performans olarak kötü iyi değiiller diye sizce nasıl n73 ME 6630 dan iyi mi böyle 220 felan bilgiler vermeyin sadece çok iyi kötü gibi cevaplar

Ozan

Ozan

Admin
n73 kullandım arkadaşımda kısa süreli öyle dediginiz gibi yavaslama söz konusu degil gayet akıcı calisiyor 6630 dan falan iyi diyebilirim. Biraz da yavaslık kullanıcının elinde, birçok gerekli gereksiz uygulama kur kaldır zamanla yavaslar tabi ama aynı pc nize baktıgınız gibi gereksiz şeyler yapmazsanız yavaslayacagini sanmam .

Birde rehberi sim den kullanmak, resim video ve diger tüm bilesenleri hafıza kartından kullanmak her zaman hız kazandırır her telefonda. telefonun bellegi rahat olmalı yani

POWER

POWER

Üye
Dostum her iki telefonuda inceledim.Çok hızlılar gerçekten ama her iki modelde 6630 dan iyi.Zaten sana verdiğim verilerden bu ortaya çıkıyor.Bana soracaksan n73me daha ii.N80 neganın dediği gibi daha çok iş telefonu ya.Aslında bünyesinde wifi olması büyük avantaj ama şarj süresi oldukça kısa...İkisininde kamerası aynı 3.5 mgp ve 20x zoom war.Ama sen bilirsin...

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çok teşekkür ederim hepinize beni büyük bir yükten kurtardınız yani telefonu aldığım zaman pişman olamayacağımı biliyorum yani telefonun özelliklerinin ikisinde de çok olduğu belli ama yani özellik ne kadar çok olursa olsun performans olmadıktan sonra pek fayda etmiyor yani wifinin pek işe yaramayacağını ben de biliyordum ama yine de fikirlerinizi almak istedim hepinize tekrar teşekkür ederim

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
kamera olarak çözünürlük aynı yani 2048*1536 piksel yani herhalde n73 ün kamerası carl zeiss ten ve tessar lensten kaynaklanıyor diye düşünüyorum evet n80 in şarjından herkes şikayetçi bir de cebi telefonumdan çıkarırken kapak açılıyor diyorlar bir de n73ME n73 ün yazılım olarak düzeltilmiş versiyonu diyorlar bu konuda bilgileriniz varsa ve paylaşısanız sevinirim

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
bi de bu telefonun ram kaç kesin bilgisi olan varsa yazsın lütfen geçen bi sitede gördüm ramı 20 mb diyodu inanamadım çok düşük değil mi sizce n73ME yani n72 nin bile 20 mb yi aşkın gördüm ben

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım sayısal değerlere sen çok takılmışsın sanki bilgisayar alıyorsun bence :) telefonu elinde kullanarak karar ver, her iki telefona da telefoncularda bak hepsi izin veriyor sonucta incelemene.

Şöyle örnek vereyim,
20mb ramli bir telefon vardır fakat üstündeki yük 15mb sini kullanıyodur birde ram 15mb olan farklı bir model vardır onda da 5mb sistem kullanır 10 sana kalır yani efektif performansı önemli .

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında n73 ME ye karar verdim şimdi ise n73 ile n73ME arasında kaldım yani şimdi herhalde kamera aynı herhalde müzik olarak desteklediği formatlar aynı mı

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında çok inceliyorum çünkü beni aldıktan sonra pişman etmesin yani pişman edecekse hiç almayayım

srnagora

Üye
aynısı kardeşim.diğer yerlerde bulablirsin

:::burak:::

:::burak:::

Üye
n73abi

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben çok inceledim ama hiç bir yerde doğru dürüst işlemci hızı bilgilerini göremedim kesin bilgisi olna var mı yav n80ie ile n73 ME arasındaki işlemci farkı hangisi daha iyi

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
n73 kullanıyorum ben n73 me al gitsin hatta düz n73 al ama wifi gps ve n-gage si felan olsun diyorsan n79 tam sana göre

--------------- Ekleme ---------------

n73 ile n73 me arasında hiç bi fark yok sadece renk ve müziğini kalitesinde birazcıııkk fark var diyolar bi de n73 me işlemci daha hızlı diye duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt