N73 Me Versiyonda Dil Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mucab77

mucab77

Üye
    Konu Sahibi
N73 Me Versiyonda Dil Sorunu
N73 me ye güncel versiyonu attım ama tel ing. oldu

n95 ime yaptıgım gibi nns den dil kodunu yükledim arkasından nsu dan versiyonu tekrar yüklemek istediğimde

"TELEFONUNUZDA DESTEKLENEN EN YENİ YAZILIM MEVCUT GÜNCELLEŞTİRME GEREKMİYOR"

n95 de kı gibi tekrar yükle secenegi cıkmıyor sadece "ÇIK" secenegi veriyor :vur

nette cok aradım ama bi caresini bulamadım çoğu yerde yeni versiyon beklemeniz lazım yada servise götürmelisiniz deniyor :(:(

bunun la alakalı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun :agla

şimdiden teşekkürler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
qüncelleştir sen gerekmio deil

mucab77

mucab77

Üye
    Konu Sahibi
hayır öyle bi secenek vermiyorkı

sadece cıkış secenegi var n95 de tekrar yüklemek istiyormusunuz diye soruyor bunda öyle bir sey cıkmıyor

baska kımsenın basına gelmedimi bu yaa kımse bişi bilmiyor :(

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
kardeşim aynı sorunu ben n73 me telimde yaşadım ne yaptıysam olmadı benim nemesis te calısmadı servise werdim salı günü halletmişler yarın alıcam telefonu sende serwise wer ugrasma istersen

alemburda

alemburda

Üye
NEMESİS İLE TEKRAR KODU İŞLE TEKRAR DENE BİRDE TEL AYARLAR BÖLÜMÜNE BAK BAZEN TÜRKÇE DESTEK OLUYOR AMA TEL. SEÇMİYOR HER NEDENSE :sn:

mucab77

mucab77

Üye
    Konu Sahibi
sorunu ben gördüm arkadaslar

n73 için cıkıpta geri cekılen bi versiyon varya tel ilk yuklemede onu yklemiş ikinci versiyon yukseltmemde ise o versiyonu görmüyor bi öncekı versiyonu görüyor dolayısı ile telin içindekı versiyon cıkmamıs bi versiyon oluyor o yüzden yükleme yapmıyor veya tekrar yükle secenegi olmuyor tek care servise götürmekden başka olarak versiyon cıkmasını beklemek

ben gerci baska bi yol sectim sattım kurtuldum onun yerine iphone aldım :D

toprakumit

toprakumit

Üye
sorunu ben gördüm arkadaslar

n73 için cıkıpta geri cekılen bi versiyon varya tel ilk yuklemede onu yklemiş ikinci versiyon yukseltmemde ise o versiyonu görmüyor bi öncekı versiyonu görüyor dolayısı ile telin içindekı versiyon cıkmamıs bi versiyon oluyor o yüzden yükleme yapmıyor veya tekrar yükle secenegi olmuyor tek care servise götürmekden başka olarak versiyon cıkmasını beklemek

ben gerci baska bi yol sectim sattım kurtuldum onun yerine iphone aldım :D

Daha ne uğraştırıyon o zaman arkadaşları :ehe

kings_123

Üye
arkadaşlar n73 ü n73 müzik edition a çevirdim ing oldu telefonu servise gönderdiğimde yüklediğim versiyon kalkar mı ? :)

kings_123

Üye
yardım

oguzhan518

Üye
eee napali o zaman herkez satsın ipone alsn bundan kolayı ne alah alah cozüme bak

nefretli_93

nefretli_93

Üye
valla n73 turkce oluyoda n73 me turkce olmuyo tek care servis kendiniz yazılım cekmeyın tele bazen kapanıyo beynı yanıyo

davulcumgx

Üye
alayınız sahtekarsınız

sertan55

Üye
arkadaşlar benimde böle sorunum vardı
update programını kaldırdıgınız zaman tekrar güncellestiriyor telefonu

hıdır mıdır

Üye
bende de aynı sorun vardı yeni güncelleme cıkmasını beklemene gerek yok telefon ingilizce durumdayken menuden uygulama yöneticisine geliyoruz.. ordakı uygulamaların hepsi silinmiyor üç dört tanesi silinebiliyor uygulama yöneticisindeki silebildiğin tüm uygulamaları sil daha sonra tlf usb ile pc suıt den pc ye bagla sonra nss den tlf produc kod yerine (0539256) kodunu giriyoruz daha sonra write deyıp nss den cıkıyoruz (Nokia Software Updater) kullanarak güncelleme yapıyoruz
böyle yaptığın zaman bıdaha (en son güncelleme telefonunuzda mevcut) dıyemıyor ben denedim kesinlikle işe yarıyor

nino4u

nino4u

Üye
Phonex le tekrar yükle nawfrimle türkçe bul

Takipçi Satın Al

Üst Alt