N73 Me Turkce dil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

NUMUNE

Üye
    Konu Sahibi
N73 Me Turkce dil sorunu
Merhaba arkadaşlar ben n73 me var güncellemesini yaptım v 4.0736.3.2.1 oldu ama turkce dil şeceneği yok nasıl yükliyebilirm yardımcı olurmusunuz lütfen

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
ben bunu forum da verdim şimdi üst konu olarak duruyor

yan_yan

Üye
n73üçümü güncelledim ama türkçe dil seçenegim yok yeni versiyonda nasıl düzelte bilirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz biliyorsanız

KeD-EaRTh

KeD-EaRTh

Üye
aynı sorun bende de war nolacak

trapzone61

Üye
yaw bende de var bu sorundan ben de yazdım ama cvp yazan olmadı bi yardımcı olabilecek yok mu

bnm güncel versiyon 4.0839.42.0.1

sonnefesmuszoo

Üye
ayni sorun bendede war lütfen yardimci olan son wersiyon kullaniyorum dil yükleme gibi bi secenegim yoqmu acil durum lütfen yardimci olun msn adresim ( [email protected] )

wnztafa

Üye
arkadaslar hiç yapcam die ugrasmayın bendede vardı aynı sorun gittim 5 ytl yuklediler

70n4Ld0

Üye
beyler önceden yaptığınız product code içersinde TR dil mewcut olmadığı için bu problemle karşılaşıyoruz yeni packet çıkmadı daha çıktığı zaman düzelecek üzerinde çalışıyorum problemi çözünce herkese wericem.
şuanda yeni dil güncellemesi yok....bir kaç hafta içerisinde ekleriz....şimdilik ingilizce takılın...

CeRNoBiL66

Üye
Arkadaşlar Nemesis Adında bir program var usb modunda onunla telefona bağlanıp bi kodu var onu değiştirmeniz ve sonradan tekrar telefonu güncellemeniz gerekiyor. bende de aynı şey olmuştu düzlettim. her telefonun ayrı kodu oluyor onu google den bulabilirsiniz. hatta bulayım. buyrun. N73ME Türkiye Kodu: 0539256 | 0545034 ilk baştakini deneyin. nemesis ile bağlanmak kodu değiştirmeyide arattırıp bulursunuz inş. gerçi ben yeniyim forumda verilmiştir.

maliçetin

Üye
Nemesis le denedim kardeş olmuyor
phone info ya basıyorum ama hata veriyor telefon bilgisini göstermiyor
cernobil 66 sendeki nemesis programını link olarak verirmisin

epos

Üye
arkadalşar alın size kesin cözüm önce once koblo takılı olmasın NSS'yi açın. Sağ üstteki mercekli butona tıklayın.sonra kabloyu takın scan tıkla hata vermez bu codes n73 dür 0547565 kolay gelsi boşa para harcamayın sadecene bilgilerinizi baylaşın

--------------- Ekleme ---------------

ama kablo takılı olmasın NSS'yi açın. Sağ üstteki mercekli butona tıklayın. Phone Info butonuna tıklayın.ardından koployu takın ve scan botununa tıkla ozaman hata vermez aln size buda n73 türkce kodu yanlız bir deeşekürü cok görmeyin

Üst Alt