Telefon Tavsiyesi n73 me mi n70 me mi 5300 mı 5700 mı hangisi daha iyi ses çıkarıyor??????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ucler12

Üye
bence ses yüksekliği fazla önemli deil bence n70 me :)

lyon_69

lyon_69

Üye
n73 ve n73me bence

maskell

maskell

Üye
n73 e 4 kez versiyon attım son versiyonda ses mükemmel artmış oldu. en iyi ses veren telefon n73. me modeli fasa fiso. versiyon atınca aynı oluyor:oke:

darkleangle

Üye
bence n70 bendeki n70 orjinal edition ben onu multimedya tuşuyla music edition yaptım ve birde stero hoparlör aldım tele power mp3 2.0 versiyon adlı symbian uygulaması yükledim telefon acayip bişey oldu muhteşem bir ses kalitesi veriyo ve aynı music seti gibi oldu

tomahawk_25

tomahawk_25

Üye
tabikide n70 me......mükemmel sesi var...

fullint61

fullint61

Üye
n73 me da daha fazla ses çıkabilir ama nokia telleri işlemci hızları sıralamasında 5700 5. sırada

alemci03

Üye
5700 Xpress Music ile n73Me eşit ama 5700 sesi daha kaliteli bence

onder_17400

Üye
n73 me

liseliasi

liseliasi

Üye
N 73 sesi süper stero hoparlörler oldugu için telefonda ses istiyorsan n73 veya 6233 ikisinden biri ama sybian arıyosan ve sesin iyi çıkmasını istiyorsan tabi iki n73 çok güzel bi telefon

--------------- Ekleme ---------------

hepiniz cahilsiniz n70 taikide.

arkadasım cahilsiniz derken ne demek istiyosun arkadasımda var ikimizde aynı müziği actık onun telefonunun sesi sinek vızıltısı gibi geliyor insana bende müziği açtıkdan sonra telefonu cebine öyle bi sakladı ki telefonu

ama o telefonda zamanında çok ii bi telefondu

kyhnkyhn

Üye
kardeş inan 5700'ın ses kalitesi digerlerinden çok daha iyi.XpressMusic serisinden zaten. n73me nin sesi biraz daha fazla çıkıyo olabilir ama kalite olmadıktan sonra neye yarar. 5700 da müzik tuşlarıda var ayrıca. ben kesinlikle 5700 derim.

kadir_90

Üye
ses yüksekliğinde n 73 ağır basıyo olabilir ama ses kalitesi bence daha önemli ayrıca n73den dinlenilen müzik h,ç zevk veriyor ses cızırtılı sesten çok cızırtıyı duyuyosunuz

ash54

ash54

Üye
diğerleri n73 ün yanında kedi gibi kalır :ehe ( 5700 biraz iyi ses veriyo ama fazla deil.)

retmin

Üye
nokıa 5700 ın kendine özel bir ses çip olduğu için müzik ve diğer uygulamalarda sesi bozmuyor bu çip sadece express müzik telefonların da bulunan bir çip kulaklığa verdiği sesle hiçbir tel kıyaslanmaz ayrıca bir ses sistemi ile direkt bağlantı kurulabilir bence kaliteli ses istiyorsan 5700 yüksek ve düşük kaliteli ses istiyorsan n73

dragons

Üye
bence n70 bende kullanıyorum sesi gayet iyi tafsiye ederim

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Sanmıyorum n70 me ve 5300 değil ama bence 5700 en az n73 kadar ses çıkartıyor

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N73ME'nin sesi daha yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt