N73 ME lifeblog sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omerkardesler

omerkardesler

Üye
    Konu Sahibi
N73 ME lifeblog sorunu
Telefondan Lifeblog'a girmeye çalıştığım zatan "lifeblog veritabanına erişilemiyor" diyor ne yapmalıyım

Format atmam gerekiyosan kayıtlı mesajlarımı saklayarak nasıl format atabilirim.

Lütfen yardımcı olun...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Dosya yöneticisi ile xplore c/data/lifeblog/database/lifblog.db dosyasının üzerine gel 6 tuşuna bas gizli ve salt okunur seçeneğini iptal et kaydet.

omerkardesler

omerkardesler

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisi ile xplore c/data/lifeblog/database/lifblog.db dosyasının üzerine gel 6 tuşuna bas gizli ve salt okunur seçeneğini iptal et kaydet.

c/data/lifeblog/database/lifblog.db böyle bişey yok :vur

omerkardesler

omerkardesler

Üye
    Konu Sahibi
X plore ile baktın benim c de lifeblog klasörü yok e de bi lifeblog klasörü var ama onunda içi boş ne yapcağımı bilmiyorum boş hafızam sadece 1 Mb çıldırmak üzereyim...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
O zaman format atmanız gerek

omerkardesler

omerkardesler

Üye
    Konu Sahibi
peki kayıtlı mesajlarımı nasıl koruyabilirm...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bide x plore de araçlar/ayarlar/bütün kutucukları işaretleyp öyle bakım yine olmuyosa format şart

--------------- Ekleme ---------------

Araçlarda hafıza kartına girin tel hafızasını yedekle yapın formattan sonra tekrar hafıza kartına gelip karttan geri yükle demelisiniz

omerkardesler

omerkardesler

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

peki ben Bu işlemi Pc suitle de yapabilirmiyim

Ben Telefonumu Format Atarak Hallettim Her şey için teşekkürler... Konuyu Kilitleyebilirsiniz....

selim3840

Üye
arkadaşlar ben proğram atıyorum telefona n73 e proğramı acmı yor rar ve zip dosyalarınıda acmıyor ne yapmalıyım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
x plore veya freeunrar programını telefona kurup zip veya rardan çıkarıp öyle kurun veya pcde rardan zipten çıkarıp öyle atın telefona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt