N73 Me. İnternetten video izleme sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
N73 Me. İnternetten video izleme sorunu?
Arkadaşlar 2 aydır 3g internet paketi alıyorum.Hattım Vodafone 3g uyumlu.Ama maalesef daha hiçbir şekilde video izleyemedim.Yardım istemeden önce denemediğim proğram kalmadı.Skyfire,mive tv felan açmadı.İsimlerini hatırlayamıyacağım daha iki tane daha proğram denedim.Şimdi ben hiç video izleyemeyecekmiyim böyle bir avantajım varken lütfen yardımcı olun?:allalla:Telefone(N73 Me)

sawdent

sawdent

Üye
sorunlu olsada skyfre den baska secenek yok gibi.

Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
Çok uğraştım ama başarılı olamadım.Yakın zamanda skyfire kuran varmıdır ki n73`te?

deprecate

Üye
selamlar bende'de nokia e71 var bende youtube,izlesene.com gibi sitelerin videolarini izleyemiyorum.nasıl bi program yukleyebiliriz.aradıgımı malesef burada bulmaktan zorlanıyorum. cok karman corman...

Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
skyfire deneyebilirsin.
buradan indir kur bi kardeş...

sabri04x

sabri04x

Üye
kardeş bende denedim olmadı vazgeçtim tabi ben 3g tarifesinde deildim çok knt gidiyomuş......

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Skyfirenin en eski versiyonunu yükle teline yeni versiyonları kapanıyor...istediğin gibi video tv izleyebilirsin.

Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
Eski versiyonu bulabilsem yükleyeceğim.Nerden bulabilirim acaba arşivinde olan paylaşırsa güzel olur?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sky Fire N80 i bila kasıyor boşverin bu sevdayı :)

Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende denedim olmadı vazgeçtim tabi ben 3g tarifesinde deildim çok knt gidiyomuş......

Benim kullandığım paket 250mb 70kontör.Çok kullanışlı şuanda telefondan yazıyorum oldukça hızlı birde video izleyebilsem...

muratpalio16

Üye
Sky Fire sitesinden nasıl indiriyoruz ark eski versiyonu nasıl bulucam

osman ucay

Üye
arkadaşım flaj live 3.00 kur telefonuna my youtube den filim izleyebilirain ben yaptım izliyorum

asi430

asi430

Üye
yahu şu ise bir türlü çare bulumadim.. Tel i sinirden duvara vuracam n73 deki flash oynatıci ne ise yapıyor ulan nokia seni saçma sapan işlerin yokmu ... Insanı çıldırtırsin...........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt