N73 Me bluetooth sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rusvenli

Üye
    Konu Sahibi
N73 Me bluetooth sorunu!
arkadaşlar telim n73 me bluetooth problemi yasiyorum, bluetooth'u açmaya calisinca bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor yazıyor sizce ne yapmak lazım sürümü güncellemek mi yoksa telin bluetooth u yenilemek mi? Yardm ederseniz sevinirim :)

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Önce bi hard format at düzelmezse yazılımını güncellersin forumda ara bulursun ;)

rusvenli

Üye
    Konu Sahibi
dostum format attım düzelmedi sonra kendiliğinden yine düzeldi ama şimdi yine aynı sorunu yaşıyorum yazılım güncellersem düzelme olasılığı var midir yardımcı olursanız sevinirim.

onurbb

onurbb

Üye
arkadaşım bendede aynı sorun olıyor garantiye verdim 3 kerede tamir edemedi,sonunda sıvı teması var dedi ve geçiştirdiler. version yükseltmede düzeliyor ancak yine bozuluyor! n73 me yaptım ben 1-2 gündür sorunsuz çalışıyor bakalım sonucu ne olacak

ferdikan

ferdikan

Üye
arkadaşım bendede aynı sorun olıyor garantiye verdim 3 kerede tamir edemedi,sonunda sıvı teması var dedi ve geçiştirdiler. version yükseltmede düzeliyor ancak yine bozuluyor! n73 me yaptım ben 1-2 gündür sorunsuz çalışıyor bakalım sonucu ne olacak

inşallah bir sorun çıkmaz :bye2:

kaleci 61

kaleci 61

Üye
arkadaslar bendede n73 blutut açılmıyo versıyon son surum ne yapmmmam lazım

Ugurxl

Ugurxl

Üye
arkadaslar bendede n73 blutut açılmıyo versıyon son surum ne yapmmmam lazım

Kardeşim format at olmazsa yazılım güncelle oda olmazsa büyük ihtimal telefon tamircisinin yolu görükür donanımsal sorundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt