Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 Me bluetooth sorunu!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rusvenli
Üye
Konu Sahibi
N73 Me bluetooth sorunu!
arkadaşlar telim n73 me bluetooth problemi yasiyorum, bluetooth'u açmaya calisinca bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor yazıyor sizce ne yapmak lazım sürümü güncellemek mi yoksa telin bluetooth u yenilemek mi? Yardm ederseniz sevinirim
Ersin Oktay
Üye
Önce bi hard format at düzelmezse yazılımını güncellersin forumda ara bulursun
rusvenli
Üye
Konu Sahibi
dostum format attım düzelmedi sonra kendiliğinden yine düzeldi ama şimdi yine aynı sorunu yaşıyorum yazılım güncellersem düzelme olasılığı var midir yardımcı olursanız sevinirim.
onurbb
Üye
arkadaşım bendede aynı sorun olıyor garantiye verdim 3 kerede tamir edemedi,sonunda sıvı teması var dedi ve geçiştirdiler. version yükseltmede düzeliyor ancak yine bozuluyor! n73 me yaptım ben 1-2 gündür sorunsuz çalışıyor bakalım sonucu ne olacak
arkadaşım bendede aynı sorun olıyor garantiye verdim 3 kerede tamir edemedi,sonunda sıvı teması var dedi ve geçiştirdiler. version yükseltmede düzeliyor ancak yine bozuluyor! n73 me yaptım ben 1-2 gündür sorunsuz çalışıyor bakalım sonucu ne olacak