N73 ME 2GB Hafıza Kartı varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLacKGoD

Üye
    Konu Sahibi
N73 ME 2GB Hafıza Kartı varmı ?
Arkadaslar ben N73 ME alacağım bugun içinde 2 gb hafıza kartı hediye diyolar bu kampanya bittimi yoksa her zamanmı devam ediyo birde N73 ten ne farkı var Ses ve diğer türlerinden açıklarsanız çok sevinirim :)

elmyra

Üye
evett hala 2 gb lık kart veriyorlar ME ile.
me ile düz 73 arasında bir iki fark var birincisi servisler menüsündekii bazı adresler farklı birde müzik çalar menüsü farklı ama ben düz 73 kulllanıyorum hatta versiyon atıp ME ye cevirmeyi düşündüm sora vazgeçtimm arasındaki fiyat farkına bakarak ben ME için o kadar fiyatı verme taraflısı değilim ayrıca cok istiyorsan kendin versiyon atabilirsin yada bir tlfcuya 10 ytl karsılığı düz 73 ü ME ye cevirttirebilirsin

söylemeyi unuttum düz 73 te hafıza kartı 1 gb ye kadar destekliyor ama yanında vermiyorlarrr

imsomnia

imsomnia

Üye
teşekkürker sağol

baykim

baykim

Üye
evett hala 2 gb lık kart veriyorlar ME ile.
me ile düz 73 arasında bir iki fark var birincisi servisler menüsündekii bazı adresler farklı birde müzik çalar menüsü farklı ama ben düz 73 kulllanıyorum hatta versiyon atıp ME ye cevirmeyi düşündüm sora vazgeçtimm arasındaki fiyat farkına bakarak ben ME için o kadar fiyatı verme taraflısı değilim ayrıca cok istiyorsan kendin versiyon atabilirsin yada bir tlfcuya 10 ytl karsılığı düz 73 ü ME ye cevirttirebilirsin

söylemeyi unuttum düz 73 te hafıza kartı 1 gb ye kadar destekliyor ama yanında vermiyorlarrr

Arkadaşa tamamen katılıyorum. Yanlız ben n73'te 2 Gb hafıza kartı kullanıyorum, desteklemesinde bir sorun yok.:oke:

Antalyali15

Antalyali15

Üye
N73 M.E'den vazgeçme derim

maxiburak

maxiburak

Üye
ben de n 73 alcaktım ME alcam heraalde

gumusss

gumusss

Üye
ben n73 düz kullanıyordum alt hoparlör nedeniyle servise gönderdim teslim aldıktan sonra birde baktım telefon n73me olmuş yani yazılım çevirilmiş.ama bu daha iyi oldu çünkü n73me de hoparlöre ayrı ayrı ses verebilmenin yanında şarkının ayrıntılarınıda girebiliyorsun.aralarındaki tek fark yazılımsal.İKİSİDE RAHATLIKLA 2GB HAFIZA KARTI destekler tavsiyem n73medir. bizzat kullanmaktayım

htmy

htmy

Üye
hocam ben de düz n73 aldım. evde kendim yazılımını güncelledim süper oldu. aradaki fark için boşuna para vermeye gerek yok. evde kendiniz de yazılımını yükleyip ME yi oluşturabilirsiniz. yanlız dikkatli olunması gerekiyor, yazılım yüklemesi sırasında yanlışlık olursa telefon kullanılamaz hale gelebiliyor. yapabilirim dersen eğer düz al.;);)

qwertycuma

qwertycuma

Üye
arkadaşta 4 lük vardı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt