N73 lütfen bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
N73 lütfen bi bakın
Herkese selam. Telefonum n73 me. Geçenlerde bi arkadışımıntelefonunu karıştırıyordum. Onunkide n73. Sesi benimkinden fazla çıkıyr. Ayrıca ekolayzırı varsayılan rockta, benimkiyse hepsi sonra rockta. Bir türlü anlamadım. Lütfen bi yardım. şimdiden teşekkürler

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
Nolur bi yardım edin

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar nolur yardım. ayrıca tel çok ağırlaştı :((

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşım yeni bir ekolayzer ayarı yap baştakini en üste getir diğerini enüstün bi altına sırayla hep böyle yap benimki böyle ses mükemmel

celibar

celibar

Üye
bence n73 almanı hiç tavsiye etmem.yeğenimde de var ve hiç hoşuma gitmedi.çok kalın bir telefon.tuş takımı hiç ergonomik değil.elim büyük olmasına rağmen rahat kullanılmıyor.silme tuşunun (C) başparmağın altında yer alıyor ve silmek istediğinizde telefonu diğer eline alman gerekiyo.kendisi her ne kadar v3 model telefon olsa da v3 temalarını yükleyip uygula dediğimde telefon kitlenip kalıyo.pili çıkarıp takınca kendine geliyo ve kurulan temayı uygulamıyo.bu kadar kalınlığa rağmen gps ve wifi yok.artıları ise en iyi görüntü sensorü olan cmos sensör kullanıyo.bu da fotoğraf ve videolarda daha iyi kalite demek.cmos sensörünün eksik yönü ışığa az duyarlı olması ve ışığın yetersiz olduğu zamanlarda vasat görüntü oluşturması.ses olarak telefonu test etme imkanım olmadı fakat ergonomi yönünden berbat bir telefon.6630 bile daha ergonomik.bana kalırsan alma derim. 10 üzerinden 4 veririm.

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
ses tmm. asıl probleme gelelim. tel çok ağırlaştı. acaba ram mı dolu çünkü ben çok pro yüklerim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Format at o halde telefonun yedeğini almayı unutma sakın

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
tak kardeş 5,1e bak nasıl ses çıkıyor:kop:

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Eqolizer ayarlarından düzenleyi seçerek gerekli yerleri yükselterek yapabilirsin
Kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt