Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n73 kullananlar lütfen bakın ((müzikle ilgili))
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24
Üye
Konu Sahibi
n73 kullananlar lütfen bakın ((müzikle ilgili))
arkadaslar n73 ümde bi şarkı actığımda ekolayzıra giriyorum istediğim gibi ayarlıyorum fakat geri dediğimde yine aynı sıtandart haline geliyo bu nası bi iştir anlayamadım
yoksa telmi bozuk
Orhan_1990
Üye
Yeni ön ayar yükle
mami24
Üye
Konu Sahibi
yeni ön ayar yüklediğim zamn onu düzenliyorum ama geri dediğimde yine aynı eski haline geliyo
evet doğru söylüyosun kaydet yok ama dediğin gibi geri dediğinde eski haline dönüyosa sorun telefonda...basit format at:*#7370#
mcakan1988
Üye
aynı sorun bende de war ve şöle yapıyorm; önce yüklediğim yeni ayarların hepsini siliyorm sonra müzik çaları kapatıp tekrar açıyorm. Va sadece bir tane yeni ayar yüklüyorm oluyo. Çok garip bi durum versiyonla alkalı bi sorun olabilir.?
oguziverson
Üye
arkadaşlar bu n73 lerin çoğunda var bu sorun versiyondan kaynaklanıo çözümler çok önceden tartışıldı ama sonuca varılamadı versiyon hatası tamamen bazen oluo bazen olmuo yapılacak bişey yok
zeugmaam
Üye
oyun burdan nasıl indirecem
mami24
Üye
Konu Sahibi
format attım zaten hemde iki tane
--------------- Ekleme ---------------
sana gelince zegmuamm ana sayfada solda ne istersen var ordan halledebilirsin sorununu
oguziverson
Üye
formatla fln geçcek bişey değil yeni bir versiyonla geçer anca oda halen yok