The_WoRm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ercan ama bunu yaparsa ve garantisi varsa hatalı bir işlemde gerçekleştirirse garanti dışı kalır..._є_®_¢_α_N_™;3254913' Alıntı:Bir adet CA-53 kablosu işinizi görecektir.
Kabloyu temin ettikten sonra Phoenix programı ile flash atın.Eğer onu yapamazsanız Ovi Suite aracılığıyla yazılım güncelleştirmesini deneyiniz.Kolay Gelsin
Ercan ama bunu yaparsa ve garantisi varsa hatalı bir işlemde gerçekleştirirse garanti dışı kalır...
Anladım Ercan şöyle diyim telefonu servise verdiğinde oluşan hata senden kaynaklı ise ve garantisi hala varsa garanti dışı kalır değilse zaten ücretini ver yaptır..._є_®_¢_α_N_™;3254929' Alıntı:Ablacım benim telefon hem hackli hem Music Edition yazılımı yüklü.Şu ana kadar 5 defa servise gitti,hiç bir sorun olmadı.Ha öyle bir şey kesin var ise Not olarak ekleyeyim şimdi.
Anladım Ercan şöyle diyim telefonu servise verdiğinde oluşan hata senden kaynaklı ise ve garantisi hala varsa garanti dışı kalır değilse zaten ücretini ver yaptır...
garantisi olan tellerde misal yazılımı bile onlar güncellemek istiyorlar değil ki flash atacak..
ancak verdiğin bilgi doğru
sorun bataryadan arkadaşlar bu arada nbr ercanım görüşemiyoruz artık ben veysel abin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?