n73 Kendılıgınden Yarım Saatte Bır Kapanıyor !!!! Yardım Edebılecek Kımse Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The_WoRm

The_WoRm

Üye
    Konu Sahibi
n73 Kendılıgınden Yarım Saatte Bır Kapanıyor !!!! Yardım Edebılecek Kımse Varmı?
arkadaslar n73 me'de konusurken veya nette gezınırken dırek beyaz nokıa ekranı cıkıyor ve gıdıyor tekrar acmak zorunda kalıyorum netıcesınde... bu sonunn nedenı ne olabılr acıklarmısnız lutfen

artık konusurken 1o dkda kapanıyor bılen yasayan kısme yokmu nasıl yapılacagını ?

asi430

asi430

Üye
net'de gezinirken gidiyorsa opera gibi tarayıcı kullanmıyorsan ram yetmezliği olabilir....bence sorun ram'dan kaynaklanıyor. Telefonun kasacak bir programda yüklemiş olabilirsin..yada bir virüs olabilir virüs'se kapanıp açıldığda kendiliğinden net 'e bağlanmaya çalışır o zaman teli formatla ....

The_WoRm

The_WoRm

Üye
    Konu Sahibi
yok msj atarken faln yanı her zaman ama dedıgın gbı vırus olabılr. tam olarak bılgı verecek kımse yokmu ? tele hard soft fotmat atıyorum yıne aynı sorun var lutfen yardım edın ya telden sogudum valla :(:close_tema::sinir

--------------- Ekleme ---------------

su sorunun nedenını bılen kımse yokmu yaa bı el atın tel kafayı yedı...

sabri04x

sabri04x

Üye
bende aynı sorunu gördüm onun hiç bir yolu yok ben cok dolaştırdım cok araştırdım yokk yokk yokk sattım

The_WoRm

The_WoRm

Üye
    Konu Sahibi
ıyı de bende aldım ıste boyle cıktı nokıa ssayfasnda yazdım yenıden yazılım yukleyın olur dıyo ama data kablosu yok kı off :(

sabri04x

sabri04x

Üye
benim abimin cep dükkanı var beyin çektim pm attım olmuyor inanın bir ay durmadan araştırdım yok olmuyo

emrihak

Üye
telefona format at ondan sonra bi dene istersen hafiza kartini cıkart bakalim virus tarzinda bişeymi onu anlamay caliş bi istersen...

Tuba

Tuba

Üye
yazılımında hata olabilir garantisi olsada olmasada servise verin...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bir adet CA-53 kablosu işinizi görecektir.

Kabloyu temin ettikten sonra Phoenix programı ile flash atın.Eğer onu yapamazsanız Ovi Suite aracılığıyla yazılım güncelleştirmesini deneyiniz.Kolay Gelsin

Not: Garantisi devam ediyor ise servise götürün.Flash atma veya yazılım güncelleştirme sonrasında telefonunuz garanti dışı kalabilir.

Tuba

Tuba

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3254913' Alıntı:
Bir adet CA-53 kablosu işinizi görecektir.

Kabloyu temin ettikten sonra Phoenix programı ile flash atın.Eğer onu yapamazsanız Ovi Suite aracılığıyla yazılım güncelleştirmesini deneyiniz.Kolay Gelsin
Ercan ama bunu yaparsa ve garantisi varsa hatalı bir işlemde gerçekleştirirse garanti dışı kalır...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ercan ama bunu yaparsa ve garantisi varsa hatalı bir işlemde gerçekleştirirse garanti dışı kalır...

Ablacım benim telefon hem hackli hem Music Edition yazılımı yüklü.Şu ana kadar 5 defa servise gitti,hiç bir sorun olmadı.Ha öyle bir şey kesin var ise Not olarak ekleyeyim şimdi.

Tuba

Tuba

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3254929' Alıntı:
Ablacım benim telefon hem hackli hem Music Edition yazılımı yüklü.Şu ana kadar 5 defa servise gitti,hiç bir sorun olmadı.Ha öyle bir şey kesin var ise Not olarak ekleyeyim şimdi.
Anladım Ercan şöyle diyim telefonu servise verdiğinde oluşan hata senden kaynaklı ise ve garantisi hala varsa garanti dışı kalır değilse zaten ücretini ver yaptır...
garantisi olan tellerde misal yazılımı bile onlar güncellemek istiyorlar değil ki flash atacak..

ancak verdiğin bilgi doğru :oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Anladım Ercan şöyle diyim telefonu servise verdiğinde oluşan hata senden kaynaklı ise ve garantisi hala varsa garanti dışı kalır değilse zaten ücretini ver yaptır...
garantisi olan tellerde misal yazılımı bile onlar güncellemek istiyorlar değil ki flash atacak..

ancak verdiğin bilgi doğru :oke:

Not olarak altına ekledim abla,verdiğin bilgiler için sağ ol.Söylediklerinden bihaber değildim,zaten garantisinin bitmiş olduğunu düşünerek öyle bir şey söyledim.Üretimi çoktan durdu çünkü,muhtemelen garantisi de bitmiştir diye düşündüm :)

waycell

waycell

Üye
sorun bataryadan arkadaşlar bu arada nbr ercanım görüşemiyoruz artık ben veysel abin

sabri04x

sabri04x

Üye
ne yaparsan yap işe yaramaz ben her yolu denemiştim satmak zorunda kaldım benimde başıma geldi

The_WoRm

The_WoRm

Üye
    Konu Sahibi
garantı yok zaten ama dedıgınızı denıyecem tesekkurler en yakın zamanda sonucu yazıcam.

ibrother

ibrother

Üye
ekranı değiş kısa devre olabilir.

The_WoRm

The_WoRm

Üye
    Konu Sahibi
sorun tam olarak batarya sımgesınden kaynaklanıyormus dustugu andatel. kapanıyor ve takrar actıgımda 1 dıs eksılıyor aynı sey sarj olurkende var her dıs yukseldgnde kapanıyor.
Pekı sımdı phoenıx ıle nasıl yazılım atıcam acıklayabılrsenız sevırım
Tesekkurler.

The_WoRm

The_WoRm

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır. yazılım atıldı sımdılık deneme asamasındayım ıns duzelmıstır. :aha::aha:

--------------- Ekleme ---------------

duzelmedı daha da kotu oldu yıne kapanıyo du bende tekrar atayım ama bu sefer bı oncekını atayım dedım tel tamamen kapandı acılmıyo pc telı gormuyo programda yuklmeye gecemıyo bu yuzden yardımcı olurmunz tekrardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt